Nieuwe Kleurboeken voor Volwassenen

kleurboek3Nederlandse kleurboeken voor volwassenen komen langzaam maar zeker op gang

Kort geleden is er een nieuwe serie gelanceerd waarvan ik nog meer delen verwacht. Het kleuren voor volwassenen is echt een bezigheid die aan populariteit aan het winnen is. De kleurplaten zijn ingewikkelder en de kleurtechnieken duidelijk verfijnder en meer ingewikkeld dan bij de kleurboeken voor de jeugd.

Deze serie geeft heel veel kleurplaten voor weinig geld in verhouding tot de keurboeken voor volwassenen die ik tot nu toe heb gezien. Jammer genoeg krijgen deze boeken nogal wat commentaar in de beoordelingen van de klanten. Het papier zou te poreus zijn om stiften te gebruiken en veel van de tekeningen zouden te eentonig zijn. Zelf heb ik nog niet zo’n boek onder handen gehad en kan ik daardoor niet zeggen of dit zo is of niet. De enige conclusie die ik kan trekken is dat 144 pagina’s voor 9.95 euro niet veel geld is.

kleurboek1Het enige echte kleurboek voor volwassenen

Wat is er dan leuker dan echt volwassen kleurplaten in te kleuren tijdens een lange winteravond, in je pauze of op vakantie. Prachtige afbeeldingen om in te vullen, even de gedachten op nul zetten en heerlijk ontspannen. Het werkt verslavend.

Dit prachtige ‘Enige echte kleurboek voor volwassenen’ gaat je urenlang bezighouden.

 

 

kleurboek2Het tweede enige echte kleurboek voor volwassenen

Het is een vorm van ontspanning waarbij je opgaat in je eigen creatieve wereld. “Het enige echte kleurboek voor volwassenen II” staat vol met 144 nieuwe kleurplaten met abstracte en natuurlijke afbeeldingen. Ga lekker even een uurtje zitten en zet je gedachten op nul met “Het enige echte kleurboek voor volwassenen II”.

Nederlands
144 pagina’s
BBNC Uitgevers
februari 2014
9.95 euro bij BOL

 

Geplaatst in Diversen

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol