Het enige echte Dikke Dames kleurboek

b58bba3337c7d363bdd81658c6a01c9cDikke dames kleurboeken staan vol met vrolijke prenten die voor iedereen herkenbaar zijn. Of echte dikke dames hier nu zo blij mee zijn weet ik niet. Maar iedereen met een goed gevoel voor humor, dik of dun, zal met een glimlach deze kleurplaten voor volwassenen bekijken zonder zich beledigd te voelen.

Ze zijn vrolijk, ze zijn herkenbaar, en ze zijn perfect geschikt om in te kleuren … Het zijn de Dikke Dames!

Deze volumineuze vrouwenfiguren, geboren uit de pen van kunstenares Julia Woning, brengen je altijd en overal in een goed humeur. Kleur naar eigen inzicht de Dames in hun natuurlijke habitat: aan de thee met taart, klessebessend bij het haardvuur, aan de borrel met hun Dikke Dames-vriendinnen, of druk aan het werk achter hun bureau.

De originele, herkenbare tekeningen van Julia Woning vragen er gewoon in om ingekleurd te worden.
Het kleurboek is dubbelzijdig afgedrukt!

De Dikke Dames – Julia Woning

dikke dames

Als dit soort prenten je aanspreken is er zelfs nog een ander kleurboek in dezelfde stijl te vinden. Meer Dikke Dames voor urenlang kleurplezier vind je in: Het enige echte `Dikke Dames op reis XXL kleurboek`

dıkkedames2

Voor iedereen die op zoek is naar inspriratie zijn er mooie voorbeelden van ingekleurde dikke dames kleurplaten. Kijk en oordeel zelf. Echt alleen het kijken naar zulke kleurplaten voor volwassenen maakt dat je alles laat vallen en heerlijk een dagje gaat kleuren. Kijk ook eens naar het instructiefilmpje van Julia Woning om leuke ideetjes op te doen.

7dff17ccf69d15fa7bb4fd2e0a39d417images

Dikke-Dames-kleurboek-julia-woning-review

 

Geplaatst in Diversen

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol