Diversen Cultuur Gebonden Kleurboeken


indianCultuur gebonden ontwerpen zijn zeer geschikt als kleurplaten voor volwassen. Het zijn kleurboeken voor mensen die net die specifieke Afrikaanse sfeer of die Indiase motieven zoeken die passen bij hun decoratie plannen. Japanse motieven hebben nu eenmaal een totaal andere uitstraling dan Afrikaanse ontwerpen. Elke cultuur heeft zijn eigen ontwerpen, verfstoffen en tradities die het tot een uniek geheel maken. Deze kleurboeken voor volwassenen bieden voldoende uitdaging voor diegene die op zoek zijn naar iets aparts.

Alle teksten in deze kleurboeken zijn in het Engels, jammer genoeg laten de Nederlandstalige kleurboeken voor volwassenen op zich wachten.

 

egypteAncien Egypt – Kaiser Craft

Het kleurboek `Ancien Egypt´ van Kaiser Craft staat in het thema van de oude schatten en wonderen van Egypte. Ontdek met dit kleurboek Egyptische heilige dieren, bijzondere kunst, hiërogliefen, mummies, farao´s en meer!

Kleur de meest fascinerende stukken van de geschiedenis; de sfinx en de gigantische piramides. Geef kleur aan deze gedetailleerde illustraties om nog meer inzicht te krijgen in de Egyptische cultuur, kunst en manier van leven.

Koop het boek bij Bol

Het ‘Chinese Designs’ Kleurboek:

Chinese motieven

Dertig traditionele ontwerpen sieren de pagina’s van dit unieke kleurboek. Vakkundig bewerkte kleurplaten van authentieke motieven, ze tonen een koppel pauwen te midden van weelderige bloemen, een slang-achtige draak met schilferende huid, een idyllisch waterlandschap, het onthullen van een prieel en paviljoen, lelies en gebladerte in een opvallende ronde configuratie, en andere rijk gedetailleerde illustraties.

Het ‘Chinese Designs’ kleurboek bij Bol.com
Dianne Gaspas
Engels – Paperback
32 pagina’s
5,99 Euro

Het ‘Japanese Prints’ Kleurboek:

Japanse patronen

Een kleurboek voor volwassenen vol met karakteristieke Japanse kleurplaten, de Ukiyo-e is een van de mooiste van alle kunstvormen ontwikkeld door de mens. Dit uitzonderlijke kleurboek beschikt over 38 prachtige, tekeningen van grote Japanse meesters zoals: Kiyonaga, Utamaro, Hokusai, Sharaku en Hiroshige.

Het Japanese Prints kleurboek bij Bol.com
Sibbett
Engels – paperback
38 pagina’s
5,99 Euro

Het ‘African Designs’ Kleurboek:

Afrikaanse motieven

Dertig grote, kleurplaten voor volwassenen van traditionele Afrikaanse ontwerpen, weerspiegelen het continent, rijk aan artistiek en cultureel erfgoed. Dit kleurboek is zorgvuldig opgebouwd op basis van authentieke Moorse patronen, een Ashanti gebeeldhouwde deurpaneel, een antilope-vormige houten hoofdtooi uit Mali, een Ethiopische kruis, en andere motieven.

Het African Designs kleurboek bij Bol.com
Marty Noble
Engels – paperback
30 pagina’s
4,99 Euro

Het ‘Masks Of The World’ Kleurboek:

Maskers

Een prachtige verzameling van kleurplaten met maskers uit alle delen van de wereld. Zoals: een masker uit een oude Romeinse tragedie, een dodenmasker uit Mexico, een Chinese Leeuw masker voor nieuwjaarsfeesten, een watergeest vermomming uit Nieuw-Caledonië, maar ook maskers uit Guatemala, India, Nigeria, Egypte, Peru, Borneo en Birma.

Het Masks Of The World kleurboek bij Bol.com
A.G. Smith
Engels – paperback
30 pagina’s
4,99 Euro

Het ‘Southwest Indian Designs’ Kleurboek:

Indianen motieven

En kleurboek voor volwassenen vol authentieke ontwerpen uit tapijten, maskers, zandschilderingen, aardewerk, sieraden, manden en andere voorwerpen die door de Amerikaanse Indianen zijn ontworpen. Er zijn geometrische ontwerpen van een Navajo geweven zadeltas, een Chumash rotsschilderij van mythische wezens, een Hopi kachina pop, een Apache kroon hoofdtooi, en nog veel meer.

Het Southwest Indian Designs kleurboek bij Bol.com
Gaspas
Engels – paperback
30 pagina’s
5,99 Euro

————-

Getagd met , , , , , , ,
Geplaatst in Cultuur, Kleurboeken

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol