Bloemen En Planten Kleurboeken Voor Volwassenen


De mooiste ontwerpen voor kleurplaten voor volwassenen zijn te vinden in de natuur.
In deze kleurboeken zijn prachtige afbeeldingen te vinden van bloemen zoals rozen en de exotische cactusbloemen. Je kunt weelderige bladeren en tropische bloemen verwachten. De natuur geeft ons een eindeloze voorraad prachtige ontwerpen die door het juiste kleurgebruik tot leven zullen komen.

Deze kleurboeken zijn allemaal goed voor urenlang kleurplezier voor jezelf of je partner.

100bloemenHet 100 creatieve bloemen kleurboek

Neem een momentje voor uzelf, stap uit de hectiek van het dagelijks leven en maak even tijd vrij voor ontspanning. Het inkleuren van bloementekeningen stemt vrolijk, is rustgevend en bovendien erg leuk. De tekeningen in dit speciaal vormgegeven boek zijn geïnspireerd op het thema bloemen. Maak uw keuze uit de afbeeldingen en kies iets wat bij u of uw stemming past en ga lekker relaxed kleuren.

Deze speciale uitgave in bloemvorm is goed voor vele uren kleurplezier en ontspanning.

Koop het boek bij Bol

 

Het ‘Redoute Roses’ Kleurboek:

Bloemen

Narcissen, madeliefjes, pioenrozen, sier erwten, viooltjes, rozen en andere bloemen, prachtig weergegeven door de grote botanische kunstenaar Pierre-Joseph Redoute, sieren de pagina’s van deze schitterende collectie. liefhebbers van kleurplaten zullen genieten van deze zeer gedetailleerde kleurplaten van bloemen illustraties, met liefde overgenomen van Redoute ’s prachtige originelen.

Het ‘Redoute Roses’ kleurboek bij Bol.com
Charlene Tarbox
Engels – paperback
32 pagina’s
5,99 Euro

Het ‘Tropical Flowers Of The World’ kleurboek:

Exotische Bloemen

Hier zijn 45 kleurrijke, gevarieerde en exotische kleurplaten voor volwassenen, goed voor urenlang kleurplezier. In dit kleurboek staan tropische bloemen uit Brazilië en Trinidad, Zuid-Afrika, India, Afrika en Mexico.

Het ‘Tropical Flowers Of The World‘ kleurboek bij Bol.com
Lynda E. Chandler
Engels – paperback
48 pagina’s
6,99 Euro

Het ‘Cactus’ Kleurboek:

Cactus

Alle cactussen vinden hun origine in Australië en zuid Amerika. De cactussen in dit kleurboek voor volwassenen  staan meer dan vijfentwintig soorten afgebeeld zoals ze groeien van Argentinië tot Canada, West-Indië en Australië. Deze 45 kleurplaten bieden een uitstekende doorsnee van de variatie die deze plantsoort te bieden heeft.

Het ‘Cactus‘ kleurboek bij Bol.com
Stefen Bernath
Engels – paperback
48 pagina’s
5,99 Euro

Het ‘Botanical Gardens’ Kleurboek:

Botanische tuinen

Een uitstekende collectie van zorgvuldig uitgezochte en weergegeven kleurplaten die 37 botanische tuinen in de Verenigde Staten en Canada tonen. Sites zijn onder andere de Boston Public Garden, de US National Arboretum in Washington, DC, Cypress Gardens in South Carolina, Ontario’s Royal Botanical Garden, en nog veel meer.

Het ‘Botanical Gardens‘ kleurboek bij Bol.com
Dorothea Barlowe
Engels – paperback
48 pagina’s
5,99 Euro

Het ‘Garden Flowers’ Kleurboek:

Tuin bloemen

Een kleurboek vol kleurplaten van planten, bloemen en dieren. De kleurplaten zijn nauwkeurig genoeg om gebruikt te worden als identificatie steun! Informatieve bijschriften leveren waardevolle informatie. Dit kleurboek is leuk en leerzaam voor natuurliefhebbers van alle leeftijden. Alle afbeeldingen kunnen worden gebruikt voor vele kunst-en ambachtelijke doeleinden, zonder vergoeding of toestemming.

 

 

 

Alfabet kleurboek

Het ‘Garden Flowers Alphabet’ Kleurboek:

De letter D van deze collectie van bloeiende schoonheden bevat sierlijke narcissen, orchideeën het sieren de letter O en een mix van rozen de letter R. Alle letters van het alfabet zijn voorzien van prachtige kleuren illustraties. Als extra bonus, is een dubbele pagina’s gevuld met een prachtige bloementuin.

Het Garden Flowers Alphabet kleurboek
Ruth Soffer
Engels
31 pagina’s
5,99 Euro

Het ‘Color Your Own Great Flower Painting’ Kleurboek:

Schilderijen

Voor de liefhebbers van bloemen en kleuren zijn deze betoverende reproducties van florale kunst onweerstaanbaar. Dertig minutieus nagebouwde zwart-wit kleurplaten van de bloem schilderijen zijn onder andere werken van Claude Monet, Henri Rousseau, Paul Gauguin, Vincent van Gogh, Paul Cezanne en andere beroemde kunstenaars. Een pracht kans om de meest exotische kleurencombinaties te verkennen.

Het “Color Your Own Great Flower Painting” kleurboek bij Bol.com
Mary Noble
Engels – paperback
32 pagina’s
5,99 Euro

Het ‘The Language Of Flowers’ kleurboek:

De taal van bloemen

Een aantrekkelijke, nauwkeurig weergegeven verzameling van 30 bloemen, met korte bijschriften die beschrijven wat elke bloem symboliseert. Inclusief de anemoon (anticipatie), boterbloem (rijkdom), rode roos (romantische liefde), anjer (trouw), Poppy (extravagantie), en 25 anderen. Een traktatie voor kleurboek fans, liefhebbers van bloemen en tuinliefhebbers

Het ‘The Language Of Flowers‘ kleurboek bij Bol.com
John Green
Engels – paperback
32 pagina;s
5,99 Euro

 

Het ‘Colour Your Own Great Flower Prints’ kleurboek:

Bloemen schilderijen

Deze mooie reproducties van de mooiste bloemen prints van alle tijden zijn een uitdaging voor elke liefhebber van kleuren. Dit kleurboek voor volwassenen bevat vertolkingen van werken van Redoute, Roubillac, Hooker, Prevost, en anderen. Dertig kleurplaten stokrozen, orchideeën, viooltjes, Japanse rozen, pioenen, tulpen, vingerhoedskruid, en vele andere bloemen.

Het ‘Colour Your Own Great Flower Prints‘ kleurboek bij Bol:
Charlene Tarbox
Engels – Paperback
32 pagina’s
4,99 Euro
———–

 

 

 

Geplaatst in Natuur

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol