Winteraanbieding van Kleurboeken

Uitgeverij Deltas is een van de Nederlandse uitgeverijen die het thema kleurboeken voor volwassenen goed heeft opgepakt. Er zijn op dit moment drie kleurboek combinaties te koop. Mocht je deze pagina lang na de aanmaakdatum te zien krijgen dan kan dit inmiddels anders zijn.

kleurplaten-mixed

Kleurboeken voor volwassenen – Mixed voor 21,95 euro

Op het eerste gezicht lijkt het een leuke aanbieding. Als je een presentje zoekt dan is dit ook leuk. Als je denkt een koopje te hebben dan valt het wat tegen. De meest linkse, Creatief Kleuren voor Volwassenen, is normaal 10,95, de twee andere lijken mij uit een serie. Ik kon er maar een vinden en die was 5,50 euro. Neem voor het gemak aan dat de andere hetzelfde kost en ik zie niet zoveel financieel voordeel van deze aanbieding.

Het is best jammer dat je bij deze aanbiedingen niet in de afzonderlijke boeken kunt kijken. Om je toch een goed idee te geven van wat je aanschaft het ik een paar boeken opgezocht. Het boek  Creatief Kleuren voor Volwassen dat in drie setjes voorkomt heeft kleurplaten zoals onderstaande voorbeelden. Het boek is afzonderlijk te koop voor 10,95 euro.

kleurplaten-populair

Kleurboeken voor volwassenen set – Populair voor 17,95

Het Creatief kleurboek voor grote mensen is afzonderlijk te koop voor 6,95 bij Bol. Dit kleurboek is populair en zeker een aanwinst voor iedereen die het kleuren van kleurplaten serieus neemt. Omdat het ook bij dit setje niet mogelijk is voorbeelden van kleurplaten te bekijken heb ik er opnieuw een paar bij gezocht.

grote-mensen2 grotemensen3

kleurplaten-trendy

Kleurboeken voor volwassenen set – Trendy voor 17,95

kleurplaten-white

Kleurboeken voor volwassen set White voor 16,95

Geplaatst in Diversen, Natuur

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol