Vogel Kleurplaten Voor Volwassenen


Vogels in al hun soorten bieden een bron van inspiratie voor de ontwerpers van kleurplaten. Hun bonte kleuren en sierlijke lijnen maken het inkleuren tot een vrolijke bezigheid. Er zijn verschillende vogel kleurboeken voor volwassenen in de handel. Er is voor elk wat wils, van tropische vogels tot aan de roofvogels. Allemaal met hun eigen uitdaging.

 

 

Het ‘Fifty Favourite Birds’ Kleurboek:

50 Vogels

Leer spelenderwijs om vogels zoals de Myrtle Warbler en de Ruby-Throated Hummingbird te identificeren door middel van deze prachtige kleurplaten.  Bijschriften verstrekken de wetenschappelijke namen en geven andere relevante  informatie. Jammer genoeg in het Engels.

Het ‘Fifty Favourite Birds’ kleurboek bij Bol.com
Lisa Bonforte
Engels – paperback
48 pagina’s
5,99 Euro

Het ‘Tropical Birds ‘ Kleurboek:

Uitzonderlijke vogels

Haarscherpe nauwkeurige kleurplaten van 44 tropische vogelsoorten uit hun eigen omgeving van over de hele wereld zijn hier verzameld. De paradijsvogel, rode ibis, neushoornvogel, Mandarijn eend, vorstelijke zonnevogel en vele andere exotische exemplaren. Bijschriften zorgen voor de gemeenschappelijke en wetenschappelijke namen hun bereik enzovoorts.

Het ‘Tropical Birds ‘ kleurboek bij Bol.com
Lucia Deliris
Engles paperback
48 pagina’s
5,99 Euro

Het ‘Sea Shore Birds’ Kleurboek:

Kust bewoners

Een prachtige kennismaking met de vele variëteiten van in en rond het water levende vogels die de kustlijn gebieden bewonen. Dit kleurboek beschikt over 43 nauwkeurig kleurplaten van 51 soorten: Amerikaanse flamingo’s, visarenden, dubbel-kuif aalscholver, bruine pelikaan, de Atlantische papegaaiduiker, gevlekte oeverloper, en andere vogels.

Het ‘Sea Shore Birds’ Kleurboek bij Bol.com:
Ruth Soffer
Engels – paperback
48 pagina’s
6,99 Euro

Het ‘Birds Of Prey’ Kleurboek:

Roofvogels

De illustrator presenteert een gedetailleerde nauwkeurige verzameling kleurplaten voor volwassenen van de  42 meest bekende roofvogel soorten zoals: Bald Eagle, gemeenschappelijke Black Hawk, grote gehoornde uil, het Andes-condor, visarend, kalkoen gier en een slechtvalk op een dubbele pagina.

Het ‘Birds of Prey’ kleurboek
John Green
Engels Paperback
48 pagina’s
4,99 Euro

————–

Geplaatst in Dieren, Kleurboeken, Natuur

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol