Traditionele mandala’s

Gratis kleurplaten

De traditionele mandala blijft magisch.
Deze gratis mandala kleurplaten zijn ontworpen voor het onderwijs. Iedereen mag deze voor eigen gebruik downloaden van hun site.
Dit is de grootste collectie gratis mandala kleurplaten die er te vinden is. Hier staan er enkelen met een link naar de website van edupics.

Klik op de afbeelding om naar de download pagina te gaan.

Voor het kleuren met potlood zijn deze gratis mandala kleurplaten uitermate geschikt. Zodra je meer uit je kleuren wilt halen is  printerpapier en printerinkt niet meer voldoende.
Het papier van kleurplaten in kleurboeken is van betere kwaliteit en meer geschikt voor de liefhebber van kleuren die wat meer uitdaging zoekt. Er zijn echt geweldig mooie kleurboeken met mandala’s te vinden.
Bijkomend voordeel van deze kleurboeken is dat er geen hinderlijke print onder de afbeelding staat van de maker. De kleurplaten in kleurboeken zijn zeer goedkoop. Vanaf 4,99 euro heb je al kleurboeken met 30 kleurplaten voor vele uren kleurplezier.

Wat ook erg leuk is om te doen is de gebrandschilderde ramen techniek . Hierbij kleur je op doorzichtig papier en daardoor krijg je een geweldig mooi effect als er een lichtbron achter de tekening is. Hang zo’n kleurplaat tegen het raam en je zult verstelt staan. Ook zijn ze geschikt om met wat handig geknutsel een oud lampenkapje om te toveren tot iets zeer origineels. Ook een leuk cadeau idee trouwens. Juist symetrische ontwerpen zoals de mandala’s zijn hier uitermate geschikt voor. Kijk voor alle kleurboeken bij elkaar op de 1001 kleurboeken pagina.

————

Geplaatst in Gratis kleurplaten, Mandala's

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol