Tekenen en kleuren van punt tot punt

1000keerThomas Pavitte – Dieren

Thomas Pavitte heeft een unieke collectie puzzels samengesteld, die allemaal bestaan uit 1000 puntjes. Zijn unieke stijl, gecombineerd met de fantastische dieren die hij gekozen heeft, zorgen voor tekeningen die niet alleen leuk zijn om te maken, maar ook mooi genoeg zijn om zó aan de muur te hangen. MET DE VOLGENDE DIEREN: KAT CHIMPANSEE KROKODIL HOND DOLFIJN OLIFANT VOS KIKKER GIRAF PAARD KOALA PANDA PAPEGAAI PAUW VARKEN KONIJNEN LUIAARD SLANG TIJGER SCHILDPAD

Koop het boek bij Bol

.

meesterwerkenThomas Pavitte – Meesterwerken

Thomas Pavitte heeft opnieuw een unieke collectie kleurplaten van punt naar punt. samengesteld, die allemaal bestaan uit 1000 puntjes. Zijn unieke stijl, gecombineerd met een aantal van de grootste kunstwerken die hij gekozen heeft, zorgen voor tekeningen die niet alleen leuk zijn om te maken, maar ook mooi genoeg zijn om zó aan de muur te hangen.

.

Koop het boek bij Bol

.

.

stedenThomas Pavitte – Steden

Thomas brengt hier in zijn unieke stijl, een verzameling stadsgezichten die hij duidelijk met zorg gekozen heeft, tekeningen die niet alleen leuk zijn om in te kleuren, maar die eenmaal af ook mooi genoeg zijn om zó aan de muur te hangen. Met de volgende steden: AMSTERDAM ATHENE BARCELONA BERLIJN CAIRO CHICAGO DELHI DUBAI EDINBURGH HONG KONG LONDEN MOSKOU NEW YORK PARIJS RIO SAN FRANCISCO SYDNEY TOKIO TORONTO VENETIË MET POSTER VAN 35 X 50 CM THOMAS PAVITTE.

Koop het boek bij Bol

.

.

puntvolwassenenDavid Woodroffe – Tekenen van punt tot punt voor volwassenen

32 uitdagende van punt tot punt kleurplaten die een verbluffend resultaat geven.
Tekenen van punt tot punt is nog nooit zo uitdagend geweest! De 32 tekeningen in dit blok bevatten allemaal minstens 300 punten die zorgvuldig met elkaar verbonden moeten worden. Want ook volwassenen en oudere kinderen houden van deze puzzels, die stuk voor stuk mooie resultaten opleveren. Het enige dat je nodig hebt, is een potlood en een scherpe blik!

Koop het boek bij Bol

.

.

vosHet enige echte ultieme dot-to-dot puzzelboek

‘Het enige echte ultieme dot-to-dot puzzelboek’ staat vol met duivels moeilijke punt tot puntpuzzels en zal je daarom uren achtereen entertainen en bezighouden. Honderden, nee duizenden, puntjes wachten op jouw verbindingslijntje en zullen uiteindelijk prachtige voorstellingen laten zien van dieren, objecten en scènes die ook uitermate geschikt zijn om in te kleuren. Geschikt voor alle punt tot punt-liefhebbers.

Koop het boek bij Bol

Geplaatst in Diversen

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol