Rechthoekige mandala’s


Mandala’s zijn normaal gesproken rond en worden van binnen naar buiten toe getekend. Tijdens dit proces komt de ziel en de gemoedstoestand van de maker in beeld. Zo was het ooit.
Maar als je gewoon geweldige kleurplaten zoekt is het best handig als ze vierkant zijn. Deze op de mandala techniek geinspireerde kleurplaten zijn een lust voor het oog.

Klik op een gratis mandala kleurplaat om de pdf te openen in A4 formaat.

Krijg je ook zo’n zin om aan de slag te gaan als je deze kleurplaten ziet?

Mocht je nog meer keuze willen dan moet je zeker eens bij de collectie mandala kleurboeken voor volwassenen kijken. Tussen die boeken vol kleurplaten zijn de meest ingewikkelde mandala patronen te vinden. Een ware uitdaging voor iedereen die het kleuren van een mandala serieus neemt.

Nadeel van zelfgeprinte pagina’s is altijd dat het niet mogelijk is vochtige technieken zoals inkt te gebruiken omdat de inkt van printers niet watervast is.

Printerinkt gaat echt snel doorlopen. Wil je toch met waterverf of inkt aan de slag en ben je gek op dit soort tekeningen ga dan voor een kleurboek voor volwassenen uit de winkel. Er zijn kleurboeken op de markt met de meest fantastische geometrische patronen.

Ben je verrukt van deze kleurplaten, maar weet je niet zo goed wat je ermee aanmoet? Vrees niet, dat is heel gewoon. Voor de meeste mensen is het erg lang geleden dat ze een kleurpotlood in handen hebben gehad. Kijk daarom eens op de pagina met kleurtechnieken. Daar kun je ideetjes opdoen en tot de materiaalkeuze komen die bij je past.

Klik hier om naar de pagina met kleurtechnieken te gaan

————-

Geplaatst in Gratis kleurplaten, Mandala's

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol