Natuurlijke Elementen Inkleuren

Het ‘Backyard Nature’ kleurboek voor volwassenen

Wilde dieren in hun natuurlijke omgeving zijn een genot om je door te laten insprireren. De prachtige tekeningen van Dorothea Barlowe nodigen je uit om je van je beste kleurkant te laten zien. Twee enveertig gedetailleerde kleurplaten van de dieren die je op een mooie wandeling kunt tegenkomen. Herten spinnen, bijen, vogels, eekhoorn en meer.
48 pagina’s
Dorothea Barlow
6,99 euro bij Bol

vogels

 ***

Het ‘A walk in the Woods’ kleurboek

In dit kleurboek voor volwassenen neemt Dorothea je mee langs de vier jaargetijden in het bos. Ze laat zien hoe de verschillende seizoenen hun eigen karakter hebben, van lente bloementot leven onder het ijs. Een onderhoudens en leerzaam kleurboek voor de enthousiaste kleurder.
32 pagina’s
Dorothea Barlow
5,99 euro bij Bol

woods

 ***

Houd jij van het inkleuren van natuurlijke elementen? Neem dan eens een kijkje op onze speciale vogel pagina. Vogelkleurplaten voor volwassenen. 
Mocht je het graag wat lastiger maken dan moet je eens op de Paardenkleurplaten pagina kijken. Daar staan ook enkele echt mooie paarden mandala’s.

Gratis kleurplaten met mooie  afbeeldingen

eend

 

vos

konijn

 

 

 

 

 

Er is een groot nadeel. Je kunt op zelf afgedrukte kleurplaten geen natte kleurstoffen gebruiken. Printerinkt loopt uit. Ook is printerpapier duidelijk minder sterk dan de papiersoorten die gebruikt worden in de kleurboeken.

 

Geplaatst in Natuur

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol