Mindful mandala’s

Op zoek naar een leuk kleurboek kwam ik de Mindful mandala’s kleurboeken tegen. Ze vielen me op omdat er zulke mooie voorbeelden in stonden. Mocht je mandala’s willen inkleuren en niet goed weten hoe te beginnen is het onderstaande zeker een optie. Want laten we eerlijk zijn, mandala’s inkleuren moet ontspanning zijn en als je naar zo’n voorbeeld staart en geen idee hebt hoe te beginnen dan geeft het juist weer spanning.

Mindful mandala’s kleuren (ruim 30 mandala’s om in te kleuren)

In dit aantrekkelijke kleurboek Mindful mandala’s kleuren staan ruim 30 mandala’s om naar eigen inzicht in te kleuren. Bij elke kleurplaat staat een inspirerende quote en inkleurvoorbeeld voor extra inspiratie om urenlang te kunnen kleuren. Creatief kleuren zonder stress is het motto van dit boek! Luxe uitvoering met goudfolie Met inkleurvoorbeelden. Koop het bij Bol

 

Mindful kleuren voor volwassenen (32 gedetailleerde tekeningen voor een moment van rust en meditatie)

Dit boek lijkt geen inkleurvoorbeelden te geven.
Gedetailleerde tekeningen inkleuren werkt heerlijk onspannend en zelfs meditatief. Door al je aandacht op de afbeelding te richten, kun je je gedachten even helemaal stilzetten. Kies een tekening, scheur uit en kleur in met potlood of stift. Heerlijk om te doen en bovendien leuk om te bewaren.
Koop het bij Bol

Veel kleurplezier!

 

 

Geplaatst in Mandala's

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol