Mandala kleurboeken voor volwassenen


100madalasHet woord mandala komt uit de Tibetaanse kunst en betekent plan of kaart. Het is een geometrisch patroon dat de kosmos voorstelt. Dit zijn zonder twijfel de meest populaire kleurboeken van dit moment. Er is niets zo rustgevend als langzaam een mandala vorm te zien krijgen. Diegene die dit tot een ware spirituele reis willen maken gaan hier zeker van genieten. Vrijuit kleuren zoals het je te binnen schiet, zonder overdenkingen over de keuze. Laat het maar gebeuren.

Alle teksten in deze kleurboeken zijn in het Engels, jammer genoeg laten de Nederlandstalige kleurboeken voor volwassenen op zich wachten.

100madalas100 nieuwe mandalas om in te kleuren

Het inkleuren van mandala’s en andere tekeningen is rustgevend en bovendien erg leuk. De mandala’s uit dit tweede ronde mandalaboek met 100 nieuwe creaties zijn geïnspireerd op diverse aansprekende thema’s en vormen. Maak uw keuze uit de afbeeldingen en kies iets wat bij u of uw stemming past en ga lekker relaxed kleuren.

Dit boek bevat weer een erg fijne afwisseling van mandala’s. Op de achterkant heb je ruimte om in te vullen voor wie en door wie de plaat gekleurd is. Het is jammer dat de platen niet uitscheurbaar zijn. Het papier is van een goede kwaliteit. Potlood en stift kleuren beiden erg goed op dit papier. Koop het boek bij Bol

Gemglow

Gemglow

Elk van deze 16 mandala heeft een intrigerend beeld in het midden – een gezicht, mythisch wezen, abstracte vorm, of bloemen. Getinte achtergronden in vier juweel-getinte kleuren laten coloristen om zich te concentreren op de onderwerpen op de voorgrond.

Marty Noble
Engels – Paperback
32 pagina’s
7,99 euro

Mandala’s voor iedereen

Het ‘Mandala’  kleurboek voor iedereen
Deze originele mandala ontwerpen van holistisch therapeute Monique Mandali spreken zowel kinderen als volwassenen aan. Mandalas zijn van oudsher gebruikt als een bron van wijsheid en meditatie. Dit volume omvat alle nieuwe mandala’s en een voorwoord vol tips en uitleg over de toepassingen van mandala’s.

Monique Mandali
Engels – Paperback
48 pagina’s
9,99

Mandala Designs

Het ‘Mandala Designs’ kleurboek
Geinsprireerd door mandala patronen ontwierp Matha 48 cirkels, driehoeken, rechthoekige en andere geometrische figuren die roteren rond een gedeelde centrale kern.
Bij het boek zit een CD-rom met alle inlustraties uit het boek.Handig als je er later nog eens een wilt uitprinten.

Martha Bartfeld & Alberta Hutchinson
Engels
96 pagina’s
11,99 euro

Het ‘Mandala Doolhoven’ kleurboek:

Mandala doolhoven

Een kleurboek met 36 ontwerpen, geïnspireerd door de mystieke mandala. Dit boek biedt een ongewone en uitdagende serie van doolhoven. Niet te makkelijk, maar ook weer niet te lastig.

Marty Noble
Engels – Paperback
48 pagina’s
7,99 Euro 

 Het ‘Mandala Designs’ kleurboek:

Mandala Design

Vierenveertig kant-en-klare originele kleur ontwerpen, gebaseerd op een oud motief dat universum of heelheid symboliseert, zullen liefhebbers van kleuren uitdagen en prikkelen. Deze typisch ontwerpen met cirkels, vierkanten, driehoeken en andere geometrische figuren draaien rond een gemeenschappelijk centrum, deze intrigerende patronen leveren een schat aan inspiratie, voor kunstenaars, ontwerpers en ambachtslieden.

Mandala Designs kleurboek bij Bol.com
Martha Bartvel
Engels – paperback
48 pagina’s
5,99 Euro

Het ‘Mystical Mandala’ Kleurboek:

Mystical Mandala

Dit kleurboek vol  levendige kleurplaten  werd geïnspireerd door de hypnotische aantrekkingskracht van de mandala. Een oude vorm van meditatieve kunst, mandala’s zijn complexe ronde ontwerpen die het oog naar binnen te trekken, in de richting van hun centra. Deze 30 schitterende mandala ontwerpen zullen kleurliefhebbers van alle leeftijden boeien, en hen uitdagen om caleidoscopische effecten te creëren.

Mystical Mandala kleurboek bij Bol.com
Alberta Hutchinson
Engels – paperback

32 pagina’s
5,99 Euro

Het ‘Floral Mandalas Stained Glass’ Kleurboek: (gebrandschilderd glas effect)

Floral Mandalas

Deze glas in lood editie van mandala kleurplaten geeft een bevredigende combinatie van de schoonheid en het wonder van bloemen met de rust en de inspiratie van mandala’s. Zestien foto’s bieden urenlang meditatief kleurplezier.

Floral Mandalas Stained Glass kleurboek bij Bol.com
Marty Noble
Engels – Paperback
32 pagina’s
7,99 Euro

Het ‘Nature Mandalas’ Kleurboek:

Nature mandalas

De symmetrie van de mandala biedt de inspiratie voor 30 fantasierijke ontwerpen bevolkt door libellen, madeliefjes, schelpen en andere motieven uit de natuur. Gezet in arrangementen van bladeren, wijngaarden, bomen en andere flora maakt het deze kleurplaten uniek.

Nature Mandalas kleurboek bij Bol.com
Marty Noble
Engels – paperback
30 pagina’s
5,99 Euro


Het ‘Little Mandalas Stained Glass’ Kleurboek:

Little Mandalas

De inspiratie is gevonden in sneeuwvlokken, schelp spiralen, de bloemblaadjes van bloemen en andere objecten. Ze heten mandala’s – ronde ontwerpen gevuld met cirkels, vierkanten, driehoeken en andere figuren. Dit kleurboek nodigt u uit om het hele kleurenpalet te gebruiken op deze fascinerende patronen.

Little Mandalas Stained Glas kleurboek bij Bol.com
A.G. Smith
Engels – papaerback
8 pagina’s
2,99 Euro

Het ‘Islamic Mandala’Kleurboek:

Islamic Mandalas

Na het kleuren van deze kleurplaten kun je de grafiek van emoties raadplegen om uit te vinden wat je hebt geopenbaard over jezelf.
Elk van de 31 mandala’s is afkomstig van een van de adembenemend klassieke ontwerpen van anonieme kunstenaars in de Hoge Islamitische culturen van vijfhonderd tot duizend jaar geleden die tot aan vandaag de dag overleven in boekillustraties, stoffen, keramiek, metalen voorwerpen, en decoratieve platen.
De tekeningen in dit kleurboek vinden hun oorsprong op alledaagse voorwerpen, zoals een tegel motief van een 15e-eeuwse Turkse moskee, een 12e-eeuwse Iraans bord, en een 14de-eeuwse Egyptische boek.

Islamic Mandala kleurboek bij Bol.com
Klaus Paper Holitzka
Engels – paperback
64 pagina’s
8 Euro


Geplaatst in Kleurboeken, Mandala's

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol