Mandala kleurboeken voor volwassenen

Nu de kleurboeken je werkelijk om de oren vliegen en het inkleuren van mandalas toch wel de populairste vorm van kleuren voor volwassenen blijkt  heb ik alle delen van `De enige echte mandala kleurboeken` maar eens bij elkaar gezet. Voor zover ik weet zijn dat op dit moment 8 delen.

deel1Deel 1

Het eerste enige echte mandala kleurboek

Mandala’s worden traditioneel gebruikt als bron van wijsheid en meditatie. Maar ze vormen natuurlijk ook gewoon prachtige kleurplaten. In ‘Het enige echte mandalakleurboek’ staan meer dan 70 van de mooiste mandala’s om in te kleuren. Het boek heeft extra dik papier waardoor het geschikt is voor alle materialen, of je nu kiest voor potlood, stift, krijt of verf.
Zet je gedachten even helemaal op nul, verlies je in de rust en regelmaat van het inkleuren en laat je creativiteit de vrije loop met deze geometrische vormen.
Koop je boek bij Bol

 

deel2Deel 2

Het tweede enige echte mandala kleurboek

Ook in `Het tweede enige echte mandalakleurboek` vind je meer dan 70 schitterende nieuwe mandala’s.

Het boek is gemaakt van hetzelfde extra dik papier, waarop met allerlei materialen gekleurd kan worden. Breng jezelf tot rust en bevrijd de creatieveling in jezelf: kleuren is echt voor iedereen.

Koop je boek bij bol

.

deel3Deel 3

Het derde enige echte mandala kleurboek

Volgens de omschrijving en de reviews van tevreden kleur liefhebbers is dit boek kwalitatief net zo goed als de andere delen. Ook staan er evenveel tekeningen in. Wat ik dan niet snap is dat het vele malen duurder is. Het zou voor mij een reden zijn om een deel over te slaan. Toch mocht het hier niet onbreken.

Koop je boek bij bol

.

.

deel4Deel 4

Het vierde enige echte mandala kleurboek

Ook bij deel vier gaat het gewoon door. Mooie tekeningen op heerlijk dik papier. İs er dan niets negatief aan deze serie? Zeker wel. Tussen de reacties van fanatieke kleurders vond ik er een paar. Enkele kleurders vonden het niet fijn dat de pagina`s aan beide kanten bedrukt zijn. Anderen hadden problemen om de kleurplaten netjes uit het boek te krijgen. Toch blijven de reacties vooral positief en ik denk dan ook dat deze serie niet voor niets zo populair is geworden.
Koop je boek bij bol

.

deel5Deel vijf 

Het vijfde enige echte mandala kleurboek

Mandala’s zijn het favoriete onderwerp voor volwassenen om in te kleuren. De prachtige beelden hebben een haast meditatief effect en zorgen ervoor dat je je dagelijkse beslommeringen even achter je kunt laten en je creativiteit de vrije loop kunt laten.
De vorm en symmetrie van de mandala’s zorgen ervoor dat je aandacht naar het middelpunt van de mandala wordt getrokken zodat er geen ruimte overblijft voor stress en zorgen.

Koop je boek bij bol

.

deel6Deel 6

Het zesde enige echte mandala kleurboek
Net als alle voorgangers weer een heerlijk boek waar  vele uren kleur plezier mee te behalen is.

Volgens sommigen de beste serie kleurboeken voor liefhebbers van het inkleuren van mandalas. Het steekt met kop en schouders boven de anderen uit in het bijzonder door de papierkwaliteit.

Koop je boek bij bol.

.

deel7Deel 7

Het zevende enige echte mandala kleurboek

Veel valt er inmiddels niet meer te zeggen over deze serie. Dat er zoveel delen zijn spreekt voor zichzelf. Het kleuren van madalas is gewoon buitengewoon populair geworden.

Gelukkig is er nu ook op de Nederlandse markt voldoende te vinden op dit gebied.

Koop je boek bij bol

.

 

deel8Deel 8

Het achtste enige echte mandala kleurboek

De cirkel is de meest natuurlijk vorm die we als mens kennen en mandala’s vind je in alle aspecten van ons leven – de aarde, de maan, de zon, maar ook onze familie- en kennissenkring – en in de macro- en microkosmos van de natuur. Denk bijvoorbeeld aan de banen van de planeten om ons heen en aan het ingewikkelde, geometrische patroon van een bloem.
Mandala’s hebben een duidelijk centrum waarvan een varie¨teit aan symbolen, vormen en patronen uitstralen. Mandala’s bestaan uit een 4, 8 of 12-delige structuur van spiralen, concentrische
cirkels en andere herkenbare formaties. Elk mandalaontwerp kan op een andere manier worden opgebouwd, waardoor de verscheidenheid haast oneindig is.

Koop je boek bij bol

Geplaatst in Mandala's

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol