Londen kleurboeken en gratis Londen kleurplaten

Bijna iedereen is wel eens in Londen geweest of is van plan er heen te gaan. Het is dan ook niet zo gek dat er prachtige kleurplaten van die stad te vinden zijn. Londen is een inspirerende stad. Een beleving om nog lang van te genieten. Wat is er dan mooier dan een kleurplaat inkleuren van je favoriete plek in Londen of dát gebouw waar je iets bijzonders beleefde.

Bij Bol verschillende mooie kleurboeken die niet expliciet voor volwassenen zijn, maar zonder twijfel voor de echte kleurliefhebber een ware bron van inspiratie zijn. Ook vond ik prachtige gratis kleurplaten van Londen.

1 london colouringHet London Colouring book.
Een kleurboek vol tekeningen van de vele belangrijke plaatsen in Londen. De kleurplaten varieren van gebouwen tot mensen, beelden en transportmiddelen. Er is gebruik gemaakt van lijnen die de kleurliefhebber de kans geven zijn eigen stijl van inkleuren te gebruiken. Elke tekening is voorzien van informatie over de afbeelding.
Engels
32 pagina’s
7,99 euro bij Bol

Onderstaande prent is een gratis kleurplaat van Londen. Klik op de afbeelding om de printbare pdf te downloaden. Houd er wel rekening mee dat de kwaliteit van printerpapier niet geschikt is voor natte kleurmiddelen.

tower bridge

 

 

royalRoyal Colouring Book
London betekent voor velen het Britse Koningshuis
Van over heel de wereld komen mensen naar Londen om een glimp op te vangen van de koninklijke familie en hun paleis. Het glorieuze verleden spreekt velen tot de verbeelding. Een kleurboek met gedetailleerde afbeelding van Henry VIII, kroonjuwelen en vele prachtige kledingstukken kon dan ook niet uitblijven. Elke pagina is voorzien van interessante weetjes over deze kleurrijke familie.

Royal Colouring Book
8,99 bij Bol

 

Ook van Westminster is er een prachtige gratis kleurplaat te vinden. Klik op de afbeelding om de printbare pdf te downloaden. Houd er wel rekening mee dat de kwaliteit van printerpapier niet geschikt is voor natte kleurmiddelen.

westminster

2london colouringLondon colouring 
Met kleurplaten van Trafalgar Square tot Tower Bridge, Piccadilly Circus en Portobello Road. Breng London tot leven met deze handige kleurplaten.
64 pagina’s
7,99 euro bij Bol

 

 

 

Gratis kleurplaat. Klik op de afbeelding om de printbare pdf te downloaden.

 

 

tower

Geplaatst in Cultuur, Gratis kleurplaten

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol