Kleurplaten van Kastelen


Kastelen blijven tot onze verbeelding spreken. De dikke muren, kantelen en ophaalbruggen halen vreemde gevoelens naar bij ons boven. Het waren immers tijden van romantiek en helden? Vele kastelen hebben de tand des tijds overleeft en mogen nog altijd op bewondering rekenen.
Boeken zijn er volgeschreven over het leven van elke dag binnen de dikke muren van een kasteel. Het is dan ook bijzonder leuk een kasteel je eigen stempel mee te geven.
Kasteelkleurplaten zijn niet alleen een uitdaging om in te kleuren, maar zeker ook een inspiratie voor creativiteit. Voeg je eigen details toe, creëer een familiewapen of vlag en maak de kleurplaat tot een persoonlijk fort.

Kasteelkleurplaten voor volwassenen.

Klik op de afbeelding om naar de downloadpagina te gaan.

 

 

 

 

 

Printerinkt is voor mensen die met natte technieken werken niet geschikt omdat de inkt kan doorlopen. In die gevallen is het beter om een kleurboek te kopen om er zeker van te zijn dat het papier en de inkt van de juiste kwaliteit zijn.

Het Life In A Medieval Castle Coloring Book staat boordevol mooie prenten over het dorpsleven in de middeleeuwen met een kasteel als centraal punt.

Dit kleurboek voor volwassenen bevat 42 realistisch gedetailleerde tekeningen, variërend van scènes uit het dagelijks leven in het kasteel, dorp, klooster en het platteland. Prachtige dramatische en kleurrijke afbeeldingen van toernooien, kasteel belegeringen, banketten, de bouw van een kathedraal, veldslagen, beurzen en nog veel meer.
48 pagina’s
8,99 euro bij Bol

 

 

Geplaatst in Cultuur, Gratis kleurplaten

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol