Kleurplaten op nummer

 

nummer2Kleuren op nummer. Ik moet toegeven dat het me wat nep voorkwam. Toch ben ik nu helemaal overstag. De resultaten van kleuren op nummer zijn heel mooi en voor die momenten dat je even geen inspiratie hebt of gewoon niet wilt nadenken zijn deze kleurplaten met nummers perfect. Het is het ideale cadeau voor oudere mensen die nooit eerder zoiets gedaan hebben en veel tijd over hebben. Vanuit de ervaring met kleuren op nummer is het een kleine overstap naar andere kleurplaten voor volwassenen.

Laten we eerlijk zijn. Iedereen heeft het in zijn jeugd wel een keertje gedaan: kleuren op nummer. Nu is een moderne en volwassen equivalent uit ontstaan. Kleuren op nummer in extreme vorm. Bij elke pagina vind je de kleurcodering waarmee je de afbeelding tot leven kunt brengen. En natuurlijk staat het iedereen vrij andere kleuren te kiezen en zodoende te genieten van urenlang vrolijk entertainment. Probeer eerst wat verschillende technieken en kies de beste voor die specifieke kleurplaat op nummer. Varieer met stift, fineliner, potlood of verf.

impressionistenImpressionisten

Kleuren op nummer is met deze kleurplaten op nummer nog nooit zo uitdagend geweest! Pak je penselen of kleurpotloden, kijk goed naar het model, meng de kleuren op de juiste manier en ontdek hoe je stap voor stap 18 werken van grote meesters van het impressionisme tot leven brengt. De tekeningen zijn van Cézanne tot Van Gogh en zijn uitscheurbaar.

.

tijgerKleuren op nummer van Joanne Webster

Ik heb lang geaarzeld of ik dit boek zou plaatsen. Om een volledig beeld van de boeken te geven moet ik wel maar ik heb begrepen dat er in dit boek drukfoutjes zitten die het resultaat negatief beinvloeden. Omdat ik ervan uit ga dat uitgevers die zaken herstellen hoop ik dat dit euvel is verholpen en dat het boek het kleurplezier geeft waar het voor gemaakt is.

  • Nederlandstalig
  • 96 pagina’s

Koop het boek bij Bol

.

hondKleuren op nummer: Dıeren 

Stel je kleurvaardigheden op de proef met een nieuwe kleuren-op-nummer: DIEREN, een spannende en vernieuwende manier van de bekende puzzel. Ontspan en laat je creativiteit de vrije loop terwijl je kleuren naar een hoger niveau tilt! Gebruik potloden, markers, krijt of stiften om de geometrische vormen af te maken. Naarmate het boek vordert worden de tekeningen steeds complexer. Je krijgt de vrijheid om je eigen kleurenpalet te kiezen zodat je echt je eigen draai aan de tekeningen kunt geven. De meer dan dertig dieren in dit boek zullen creatievelingen van alle leeftijden aanspreken.

Koop het boek bij Bol

.

portrettenopnummerKleuren op nummer Portretten – Thomas Pavitte

Na de succesvolle serie ‘1000x van punt naar punt’ brengt Thomas Pavitte een andere creatieve uitdaging op de markt: kleuren op nummer. Ook dit kennen we natuurlijk van vroeger, maar zoals altijd daagt Pavitte ons uit om nét een stapje verder te gaan.

Op het eerste gezicht zijn de kleurplaten een onoverzichtelijke brij overlappende cirkels. Maar volg tijdens het kleuren de kleurcodering en het portret van de beroemdheid komt stukje bij beetje tevoorschijn!

Koop het boek bij Bol

.

meesterwerken2Kleuren op nummer Meesterwerken

Thomas Pavitte komt opnieuw met een andere creatieve uitdaging op de markt: kleuren op nummer. Ook dit kennen we natuurlijk van vroeger, maar zoals altijd daagt Pavitte ons uit om nét een stapje verder te gaan. İn dit boek dat 48 paginas dik is zijn 20 kleuren op nummer kleurplaten van beroemde meesters te vinden.

Koop het boek bij Bol

Geplaatst in Diversen

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol