Kleurkaarten en ansichtkaarten voor volwassenen

groei-bloeiIn een tijd dat alles digitaal gaat is het eigenlijk nog leuker om een ansichtkaart bij de post te vinden. Zelf ansichtkaarten maken is niet zo eenvoudig. Wat is er dan handiger dan een verzameling kleurkaarten in huis te hebben. Er zijn diverse leuke kleurkaarten voor volwassenen te vinden. İk heb ze hier voor het gemak bij elkaar gezet.

.

.

zenZen, 45 kaarten om in te kleuren en te versturen

Allemaal verschillende kaarten met op elke kaart een  tekst. Hierdoor heb je voor elke gelegenheid een toepasselijke ansichtkaart om in te kleuren. De lijmrug waarmee kaarten vastzitten in het boekje, kan je heel makkelijk verwijderen zodat met versturen niet te zien is dat de kaart uit een kaartenboek komt.

Nog voldoende ruimte voor je eigen tekst omdat het een grote kaart is (circa 13×20 cm).

Koop de ansichtkaarten bij Bol

zen2

happy

Kleurboek met 45 kaarten met mooie prints en inspirerende teksten. De kaarten zijn makkelijk uit te scheuren en te versturen. Het mooie van de kleurkaarten is ook de omvang. Doordat ansichtkaarten om in te kleuren handzaam zijn is het een ideaal kleurboek om mee te nemen op reis. Denk aan zeurende kinderen op de achterbank. Geef ze een kleurkaarten boek en ze zijn uren bezig. Koop het kleurboek met kaarten bij Bol

***

Groei en bloei – kleurkaarten voor volwassenen

groei-bloeiEen uniek concept: een luxe stevig doosje met
ansichtkaarten om in te kleuren.

Het doosje kan worden opengeklapt en als standaard worden neergezet, zodat ingekleurde motieven geshowd
kunnen worden.

Mooie, gedetailleerde botanische motieven en prachtige citaten over groeien en tot bloei komen. De ingekleurde kaarten kunnen opgestuurd worden of getoond worden in de speciale doos.

Een ideaal pakket voor natuurliefhebbers die graag hun favoriete bloemen zelf tot levenwekken. Koop het pakket bij Bol

.

mandalakaartHet enige echte mandalakleurboek om te versturen

Het inkleuren van mandala’s is iets wat je vooral voor jezelf doet. Maar stiekem wil je ook weleens iemand blij maken met zo’n prachtig kleurenfestival. Daarom bedachten wij het ‘Het enige echte mandalakleurboek om te versturen’: 30 prachtige, nieuwe mandala’s in een handig boekje waar je ze makkelijk uitscheurt. Een win-winsituatie: jij kunt je heerlijk creatief uitleven op een mandala, en je hebt een prachtige zelfgemaakte kaart om een lieve vriend(in), goede buur of jarige collega blij te maken! ‘Het enige echte mandalakleurboek om te versturen’ bevat nieuwe mandala’s die nog niet eerder verschenen zijn, dus is ook voor doorgewinterde kleurboekenfans zeer geschikt! Koop het bij Bol

spreukenKaarten met spreuken

Kaarten met spreukenom te kleuren en te versturen. Kleuren als vrijetijdsbesteding voor volwassenenheeft nog niets aan populariteit ingeboet. Na het succes van Kaarten met Bijbelteksten omte kleuren en te versturen van Linda Bikker is er nu een nieuwe uitgave met door haar getekende  wenskaarten om in te kleuren. Op iedere kaart staat een mooie spreuk, wat de kaart én het kleuren meerwaarde geeft. Gedrukt op dik papier, met ringband. De kaarten kunnen gemakkelijk per stuk uit het boekje gehaald worden. Koop het bij Bol

Kabouterprenten van Rien Poortvliet

De Kabouter van Rien Poortvliet, wie kent hem niet? De Kabouter bestaat 40 jaar en ter gelegenheid van dit jubileum zijn verschillende kabouterprenten als ansichtkaart in te kleuren en te versturen. Inclusief de originele prenten van Rien Poortvliet als inkleurvoorbeeld. Mooie kabouter wenskaarten om zelf in te kleuren voor volwassenen.
Koop het bij Bol

kabouter

Geplaatst in Diversen

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol