Kerst kleurboeken voor volwassenen.

Kerstkleurboeken hét presentje van december 2013

December is de feestmaand met de kerstdagen als hoogtepunt. Waarom dan niet je huis versieren met zelf ingekleurde kleurplaten? Deze ontspannen bezigheid is bezig aan een ware opkomst. Was kleuren ooit iets voor kinderen, maar met de moderne materialen en technieken is het een ware uitdaging geworden om van een mooie tekening iets echt bijzonders te maken. Denk eens aan het effect van een in kerstsfeer gebrandschilderd glas voor het raam.

Kleurboeken voor volwassenen zijn dan ook lastig te vinden. Hieronder staan de mooiste en leukste kerstkleurboeken op een rijtje.

Build a Window Stained Glass Coloring Book Christmas – Kerstkleurboek voor volwassenen

Dit kleurboek steekt met kop en schouders boven de rest uit door het originele idee om een heel raam te decoreren. Vier grote kleurplaten die samen één geheel vormen. Elke afbeelding vormt een onderdeel van de scène, met inbegrip van een bruisend dorp, een landweg, en Kerstman in zijn slee en werkplaats.

Marty Noble
Engels – paperback
32 pagina’s
€ 10,99

Christmas Cheer! Kerstkleurboek voor volwassenen

Zestien mooie zwart-wit illustraties in kleur van zuurstokken, rendieren, kerststerren en andere feestelijke symbolen van Kerstmis. Elke centrale motief is omgeven door uitgebreide grenzen van dennetakken, hulst, verlichting, en andere kerst ornamenten. (gebrandschilderd glas effect)

Noelle Dahlen
Engels – paperback
32 pagina’s
€ 10,99 
Amazing Angels Stained Glass Coloring Book – Kerstkleurboek voor volwassenen

Liefhebbers van alle leeftijden zullen genieten van deze 16 originele illustraties van engelen. Na inkleuren, zullen de beelden een gebrandschilderd glas effect geven wanneer je ze voor een lichtbron plaatst.

John Green
Engels – paperback
32 pagina’s
€ 8,99 

 

 

Christmas around the World Coloring – Kerstkleurboek voor volwassenen

Leer hoe Kerst wordt gevierd over de hele wereld door het kleuren van 30 prenten uit onder andere Groot-Brittannië, en Mexico , of Zweeds meisje dat  een traditionele kroon van kaarsen draagt en Griekse kinderen die paraderen met trommels en driehoeken of een Australische familie die een picknicken op een strand, en nog veel meer.

Joan O’ Brien
Engels – paperback
32 pagina’s
€ 6,99 

 

Stained Glass Christmas Ornament Coloring Book – Kerstkleurboek voor volwassenen

Maak je eigen kerstversieringen  door het inkleuren van enkele van de meer dan 100 ornamenten op doorschijnend papier. Deze met de hand gekleurde ornamenten produceren een opvallend glas in lood effect ideaal voor het plaatsen in de  kerstboom.

Carol Belanger Grafton
Engels – paperback
32 pagina’s
€ 6,99

Geplaatst in Feestdagen, Kleurboeken

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol