Jan van Haasteren Kleurboek

8e1fffaa4d3d2faf053ecdf4ef82c1d0Iedereen die gek is of ooit is geweest van legpuzzels moet deze tekeningen van Jan van Haasteren kennen. Er is zoveel detail dat het niet mogelijk is alle leuke grapjes in een keer te zien. Pas als je daadwerkelijk aan het kleuren gaat zul je ontdekken dat je op de gekste momenten moet lachen om een stukje tekening dat je niet eerder hebt gezien.

.

Jan van Haasteren tekent al decenia humoristische, kleurrijke platen met veel detail. In de Jumbo collectie vind je tientallen Jan van Haasteren puzzels van 150 tot 5.000 stukjes. Jumbo introduceert nu het originele Jan van Haasteren kleurboek.
Er staan in dit kleurboek 62 zwart/wit illustraties om in te kleuren! Het kleurboek is dubbelzijdig afgedrukt!
jan van haasteren

Jan van Haasteren kleurboek voor volwassenenpuzzel-jan-van-haasteren-eet-en-bakfeest-2-x-1000-stukjes

Het is dan ook een meesterlijke zet om deze tekeningen samen te voegen als kleurboek en ze zullen dan ook voor uren lang kleurplezier zorgen.org voor deze kleurplaten dat je voldoende vrolijke kleuren tot je beschikking hebt want je zult ze allemaal nodig hebben.

Kleurpotloden

Kleur er fijn op los met deze oer-Hollandse kleurbox van Bruynzeel. De potloden zijn gemaakt van hoogwaardige pigmenten, waardoor ze een mooie kleurafgifte hebben en onderling goed mengbaar zijn. Het handige bewaarblik bevat 60 kleur- en tekenproducten: 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (met zwart hout!), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 kleurenpuntenslijper.

De potloden worden in een stevig blik geleverd zodat je na het kleuren je potloden weer netjes kunt opruimen.

potlood

Hieronder een paar mooie voorbeelden van de unieke kleurplaten van Jan van Haasteren.puzzel-jan-van-haasteren-wk-voetbal-3-in-1

Koop het kleurboek bij bol en je kunt gelijk aan de slag.

Jan van Haasteren – kleurboek voor volwassenen

puzzel-jan-van-haasteren-wk-voetbal-3-in-1

Geplaatst in Diversen

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol