Glas in Lood kleurboeken

citroenZeker nu kleuren zo’n rage aan het worden mogen de Glas in Lood kleurboeken voor volwassenen niet ontbreken. Deze kleurplaten openen een nieuwe wereld in het kleuren. Als je deze kleurplaten voor een lichtbron hangt geeft het een prachtig effect. En geloof me dit is niet alleen geschikt om de kerstdagen op te leuken. Denk maar eens aan een lampenkap bekleden met zo’n kleurplaat. Leuk voor op het balkon of in the kinderkamer. In een lijst komen ze pas echt goed tot hun recht als je ze voor het raam hangt. Natuurlijk kun je er de woonkamer mee decoreren, maar denk ook eens aan andere ruimten. Deze kleurplaten zijn prachtig om voor het raam van de badkamer of het toilet te hangen om wat privacy te creëren.

Er zijn glas in Lood kleurboeken te vinden in allerlei stijlen. Kijk maar eens onder ‘Stained glass coloring book’ op de site van Bol.

Japanese tattoo designs

Wat dacht je van deze Japanse ontwerpen? Tattoo ontwerpen zijn buitengewoon geschikt om in te kleuren. Je vind dan ook 32 prachtige kleurplaten in glas in lood in dit kleurboek. De ontwerpen variëren van draken en tijgers tot subtiele bloemetjes.

tattoo

Engels
32 pagina’s
9,99 euro bij Bol

dreamcatcherDreamcatchers Stained Glass Coloring Book

De dreamcatcher komt bij de Amerikaanse indianen vandaan en spreekt tot ieders verbeelding. Deze prachtig uitgewerkte kleurplaten maken eenmaal ingekleurd een leuk cadeau idee. Met een simpel lijstje maak je van deze kleurplaat een prachtige wandversiering. Of geef iemand het kleurboek cadeau, voeg er een setje goede kleurpotloden bij en je hebt een origineel presentje. Inmiddels is kleuren voor volwassenen iets heel gewoons geworden. Meer en meer mensen ontdekken deze rustgevende hobby.

Engels
Marty Nobel
32 pagina’s
9.99 euro bij Bol 

catsCats Stained Glass Coloring Book

Dit kleurboek met kitten is een ware uitdaging voor de liefhebben van kleuren. Om katten levendig neer te zetten is wat kleurervaring nodig, maar als het lukt is de beloning groot.
Een glas in lood kleurplaat met je favoriete kat in beeld is een streling voor het oog.

Ruth Soffer
Engels
32 pagina’s
9,99 euro bij Bol 

 

oerDinosaurs Stained Glass Coloring Book

Dit geweldig uitgevoerde kleurboek vol glas in lood kleurplaten voor volwassenen is een leuke bezigheid voor kinderen die uitgekeken zijn op die kinderachtige kleurplaten die ze normaal voorgeschoteld krijgen. Ook zijn er mannen die eenmaal over hun schroom heen het inkleuren van dit soort platen bijzonder leuk vinden.

Jan Sovak
Engels
16 pagina’s
9,99 euro bij Bol 

Echt als je van kleuren houdt moet je bij Bol zijn. De meeste boeken zijn Engelse uitgaven, maar dat maakt voor kleurplaten niets uit. Kijk er eens rond, je weet niet wat je ziet. Alle Glas in Lood kleurboeken

kleurboeken

Geplaatst in Diversen

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol