Fantasy Kleurboeken Voor Volwassenen

Voor de liefhebbers van Fantasy is deze serie een genoegen om mee te werken. Terwijl het potlood zijn werk doet kan de fantasie helemaal losgaan. Meer ontspannen kan het kleuren van kleurplaten niet zijn. Er zijn Fantasy kleurboeken voor volwassen voor elke smaak en zeker de liefhebbers van elfjes en feeën kunnen zich helemaal uitleven.

Alle teksten in deze kleurboeken zijn in het Engels, jammer genoeg laten de Nederlandstalige kleurboeken voor volwassenen op zich wachten.

Het ‘Magical Horses Stained Glass’ Kleurboek:

Magical Horses

Kleurliefhebbers van alle leeftijden zullen ervan genieten om deze 16 prachtige paarden tot leven te brengen met een regenboog van kleuren. Kleurpotloden, verf, stiften en andere media zal deze kleurplaten voor volwassenen transformeren tot ware kunstwerkjes. In dit kleurboek vind je bijzondere wezens met vleugels, horens, draakachtige vinnen en andere betoverende, fantasie elementen. De afbeeldingen zijn gedrukt op doorzichtig papier dat het glas in lood effect produceert als de tekening wordt geplaatst tegen een raam of een andere lichtbron.

Magical Horses Stained Glass kleurboek bij Bol.com
Christy Shaffer
Engels – paperback
16 pagina’s
6,99 Euro

Het ‘Mythical Mermaids’ Kleurboek:

Mythical Mermaids

Dit kleurboek voor volwassenen staat vol prachtig afgebeelde zeemeerminnen – en een paar meermannen! Ze vertegenwoordigen mythen en volksverhalen uit een grote verscheidenheid van culturen. Korte bijschriften introduceren de verhalen achter de foto’s.

Mythical Mermaids kleurboek bij Bol.com
Marty Noble
Engels – paperback
30 pagina’s
5,99 Eur0

Het ‘Magical Wizards Stained Glass’ Kleurboek:

Magical Wizzards

Mystieke tovenaars weven hun spreuken in deze verzameling van 16 glas in lood afbeeldingen. Voeg betoverende tinten aan borrelende ketels, oude amuletten, gevleugelde slangen, en toverstokjes en breng de kleurplaten tot leven. Zet ze tegen het licht of in een raam om het sprankelende effect te bewonderen.

Magical Wizards Stained Glass kleurboek bij Bol.com
Marty noble
Engels – paperback
16 pagina’s
6,99 Euro

Het ‘Unicorns’ Kleurboek:

Unicorns

De eenhoorn brengt al eeuwenlang de fantasie van velen op hol. In dit kleurboek vind je prachtige illustraties van dit mythische dier. Zoals een Eenhoorn met een jonge ridder in de strijd of combinaties met zeeslangen met vinnen en nog veel meer.

Unicorns kleurboek bij bol:
S. Shaffer
Engels – paperback
32 pagina’s
5,99 Euro

Het ‘Trolls, Elves And Fairies’ Kleurboek:

Trolls, Elves and Fairies

Kleurplaten liefhebbers van alle leeftijden zullen genieten van het verkennen van dit wonderland van natuurvolkjes. Negenentwintig kleurplaten voor volwassenen gevuld met de meest uiteenlopende  beelden van wezens zpals ze leven; Gumnut baby’s, Australische bloemenkinderen die onder water leven; Korrigans, prachtige jonge feeën die ’s morgens verandering in oude wijven; winter geesten, zoals de kerstman en Jack Frost, evenals de tandenfee, kobolden, kabouters, reuzen en andere fantastische karakters van fantasierijken.

Trolls, Elves And Fairies kleurboek bij Bol.com
Jan Sovac
Engels – paperback
32 pagina’s
5,99 Euro

Het ‘Richard Doyle’s Fairyland’ Kleurboek:

Fairyland

Victoriaanse kunstenaar Richard Doyle (1824-1883) is beroemd om zijn mooie illustraties van elfen, feeën en kabouters. Voor dit kleurboek, heeft Marty Noble de mooiste aquarellen van de kunstenaar, gemaakt voor zijn boek met Andrew Lang, vakkundig aangepast voor dit bijzondere boek vol kleurplaten voor volwassenen.

Richard Doyle’s Fairyland kleurboek
Richard Doyle
Engels – paperback
32 pagina’s
5,99 Euro

Het ‘Fairies To Paint Or Color’ Kleurboek:

Feeën

Feeën zullen nooit falen om de verbeelding te prikkelen, en dit nieuwe kleurboek voor volwassenen stelt iedereen tevreden!
Deze 23 kleurplaten verbeelden fantasievolle entiteiten te midden van de magie van de natuur, omringd door bloemen, vlinders, en bossen. Liefhebbers van kleuren zullen genieten van het schilderen of kleuren van deze betoverende prenten.

Fairies To Paint Or Color kleurboek bij Bol.com
Darcy May
Engels – paperback
48 pagina’s
5,99 Euro

Hte ‘Fairy Princesses Stained Glass’ Kleurboek:

Fairy Princesses

Acht kleurplaten voor volwassenen van charmante, prachtig geklede prinsessen uit sprookjesland gloeien met het leven als je ze na het inkleuren voor een bron van helder licht zet.

Fairy Princesses Stained Glass kleurboek bij Bol.com
Marty Noble
Engels – paperback
8 pagina’s
2,99 Euro

Het ‘Garden Fairies Stained Glass’ Kleurboek:

garden Fairies

Bezoek een magische wereld waar gevleugelde wezens, gekleed in prachtige kleding, nestelen onder de bloemen, en daar poseren met mooiste bloesems van de natuur, uitgerust in kleding identiek aan de bloesems in de afbeelding. Deze kleurplaten met elfachtige wezens hoeven alleen maar met een vleugje kleur tot leven te komen. Zet ze voor een bron van licht en ze sparkelen.

Garden Fairies Stained Glass kleurboek bij Bol.com
Darcy May & Matt May
Engels – paperback
16 pagina’s
6,99 Euro

Het ‘Flower And Fairy Alphabet’ Kleurboek:

Flower/Fairie alphabet

Een werkelijk prachtige verzameling  van kant-en-klare kleurplaten – een voor elke letter van het alfabet – er zijn azalea’s, wilde hyacinten, akelei, madeliefjes, vingerhoedskruid, en andere bloemen. Onder de bloemen zijn een troep betoverende wezens in een verscheidenheid van zorgeloze poses: weggestopt in een bloesem, swingen op een wijnstok en zo meer.

Flower And Fairy Alphabet kleurboek bij Bol.com
Darcy May
Engels – paperback
32 pagina’s
5,99 Euro
————–

Geplaatst in Fantasie, Kleurboeken

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol