Beroemde Schilders Van Weleer Kleurplaten Voor Volwassenen


Altijd al een echte Monet willen maken of de bloemen van Van Gogh willen inkleuren. Nu kan het. Hieronder staat een collectie kleurboeken voor volwassenen van de grote meesters zoals: Matisse, Degas, Gauguin, Van Gogh en Monet. Mocht het nabootsen van de grote meesters een te grote uitdaging zijn dan zal iedereen je vergeven als je fantasie de ruimte geeft en een eigen invulling geeft aan deze fraaie kleurplaten.

Alle teksten in deze kleurboeken zijn in het Engels, jammer genoeg laten de Nederlandstalige kleurboeken voor volwassenen op zich wachten.

 

vangoghHet ‘Van Gogh’ kleurboek:

Dertig minitieus weergegeven zwart-wit tekeningen van Van Gogh meesterwerken. Door de bijbehorende kleurenafbeeldingen te bestuderen, kunt u het tot leven brengen van deze kundige prenten tot een ware uitdaging maken. Denk aan de Zonnebloemen, Starry Night, het Zelfportret met verbonden oor en pijp, De kerk van Auvers, en nog veel meer. De bijschriften identificeren elk kunstwerk.

Van Gogh kleurboek bij Bol.com

Het ‘Matisse’ Kleurboek:

Matisse

Een kleurboek voor volwassenen met prachtige zwart-wit reproducties van 30 schilderijen van de moderne meester: “Blue Naakt I, La Danse, Icarus, The Circus, The Sword Swallower, De Duizend en Een Nacht, De Moorse Cafe,” vele anderen.

Matisse kleurboek bij Bol.com
Muncie Hendler
Engels – paperback
32 pagina’s
6,99 Euro

monetHet ‘Monet’ Kleurboek:

Liefhebbers van kleurplaten voor volwassenen worden uitgenodigd om hun eigen versies van prachtige landschappen zeegezichten, en sierlijke figuren van schilder Claude Monet te creƫren. Dertig tekeningen in kleur te herkennen aan de bijschriften, tonen zijn beroemde Water Lilies I, The Regatta at Argenteuil, The Boardwalk in Trouville, en anderen.

Monet kleurboek bij Bol.com

meesters

Kleurboek Hollandse meesters

Het melkmeisje van Johannes Vermeer, Amandelbloesem van Vincent van Gogh, Rembrandts De Joodse Bruid, Het vrolijke huisgezin van Jan Steen. Het zijn de meesterwerken die wij allen kennen. Boekenmaker Rutger Wilmink selecteerde 25 topstukken van Hollandse Meesters. De iconische schilderijen werden door schilder en kunstenaar Roland Sillem omgezet in prachtige lijntekeningen. Een inspirerend kleurboek voor alle leeftijden.

Koop het boek bij Bol

.

 

Het ‘Gauguin’ Kleurboek:

Gauguin

Dit kleurboek vol boeiende kleurplaten van de mooiste schilderijen van Gauguin’s bestaan uit 30 zwart-wit vertolkingen van zijn werken waaronder Tahitian Landschap, Landschap de buurt van Arles, Spirit of the Dead Watching, De maan en de Aarde, Breton Meisjes, en het Portret van een Jonge Vrouw.

Gauguin kleurboek bij Bol.com
Dover Publications, Inc.
Engels – paperback
32 pagina’s
5,99 Euro

 

 
————

Geplaatst in Cultuur, Kleurboeken

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol