Religieuze Kleurplaten Voor Volwassenen


Voor mensen die graag de oude religieuze platen tot leven brengen zijn er  een paar wonderlijk mooie kleurboeken voor volwassenen uitgebracht.
Liefhebbers van kleuren met een religieuze achtergrond zullen genieten van deze kleurboeken die een variatie van Bijbelse taferelen tot leven brengen.

 

Het ‘Book Of Kells’ Kleurboek:

Middeleeuwse kunst

In dit kleurboek voor volwassenen is de vroeg christelijke kunst uit de middeleeuwen bijeen gebracht Marty Noble heeft 30 uitzonderlijke kleurplaten gemaakt. Inbegrepen zijn opvallende omlijstingen gevuld met abstracte Keltische symbolen, hemelse figuren, heiligen en de leden van de Heilige Familie.

Het ‘Book Of Kells’ Kleurboek bij Bol.com
Marty Noble
Engels Paperback
32 pagina’s
5,99 Euro

Het ‘Stories from the Old Testament’ Kleurboek:

Bijbel scènes

Een kleurboek vol prachtige  scènes zoals Adam en Eva in Eden, Kaïn moord op Abel, Lot de vlucht voor de vernietiging van Sodom, Jozef wordt als slaaf verkocht, wordt Mozes afscheid van de Rode Zee, Delilah snijden Samson het haar, en Jona opgeslokt door de walvis. Bijschriften (Engels) citeren bijbelse boeken, hoofdstukken en verzen en korte vertellingen van de verhalen.

Het ‘Stories from the Old Testament’ Kleurboek bij Bol.com
Marty Noble
Engels – paperback
64 pagina’s
5,99 Euro

Het ‘Sistine Chapel’ Kleurboek:

Sixtijnse kapel

Dit unieke kleurboek voor volwassenen bevat 30 bewerkingen van de ontwerpen van Michelangelo’ beroemde fresco’s die te bewonderen zijn in de Sixtijnse Kapel. Deze kleurplaten tonen details van De zondvloed, Het laatste oordeel, de schepping van Eva en vele andere prachtige werken.

Het ‘Sistine Chapel’ Kleurboek bij Bol.com
Michelangelo Buonarroti
Engels Paperback
32 pagina’s
5,99 Euro

Het ‘Angels Stained Glass’ Kleurboek:

Engelen

Deze zestien pagina grote kleurplaten tonen een groot aantal lachende serafijnen: met harpen, in peinzende poses, begeleid door engeltjes, omringd door duiven, stoeien te midden van golvende wolken, en nog veel meer. Voor een raam of helder licht en zie hoe ze sparkelend tot leven komen.

Het ‘Angels Stained Glass’ Kleurboek bij Bol.com
Marty Noble
Engels – paperback
32 pagina’s
6,99 Euro

Het ‘Amazing Angels Stained Glass’ Kleurboek:

Engelen

Liefhebbers van het kleuren van Engelen van alle leeftijden zullen genieten van deze 16 originele kleurplaten. Na het kleuren, geven de afbeeldingen een glas in lood effect wanneer ze voor een lichtbron worden geplaatst.

Het ‘Amazing Angels Stained Glass’ Kleurboek bij Bol.com
John Green
Engels – paperback
32 pagina’s
6,99 Euro

Het ‘Angels In Art Master’ Kleurboek:

Engelen

Deze 30 minitieus gemaakte kleurplaten van prachtige schilderijen van de grote meesters uit de Renaissance zoals Botticelli, Raphael en Fra Angelico, maar ook briljante 17e tot de 20e-eeuwse kunstenaars (Bouguereau, Evelyn de Morgan, Burne-Jones, en anderen).

Het ‘Angels In Art Master’ Kleurboek bij Bol.com
Marty Noble
Engels – paperback
30 pagina’s
5,99 Euro

 

——————

 

Geplaatst in Kleurboeken

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol