Pasen

Binnenkort is het Pasen en gaat iedereen aan de slag om zijn huis te decoreren. Is het niet leuk om middels een kleurplaat Pasen tot leven te brengen. Kleuren voor volwassenen krijgt steeds meer aandacht, met als gevolg dat er meer en meer leuke kleurplaten komen. Op deze pagina staan de mooiste gratis kleurplaten voor volwassenen bij elkaar.

Als het met Pasen geen mooi weer is kan het voorkomen dat drie generaties in huis zich moeten amuseren. Wat is er dan leuker als met het hele gezin mooie paasdecoraties maken.

Er is een nieuw kleurboek op de markt gekomen met prachtige glas in lood kleurplaten voor volwassenen. Dit prachtige kleurboek is een perfect presentje om mee te nemen als je de pasen bij familie of vrienden doorbrengt.

pasenThe Little Easter Stained Glass Coloring Book

Acht mooie glas in lood kleurplaten die het beste tot hun recht komen als je ze voor een lichtbron plaatst.
In het boek vind je een paashaas, vlinders een eend en andere prachtige afbeeldingen gedrukt op speciaal doorzichtig kleurpapier van hoge kwaliteit.

Het Pasen glas in lood kleurboek van Ted Menten
8 pagina’s
6.99 euro bij bol

Onderstaande kleurplaten zijn speciaal ontworpen voor Pasen en zijn geschikt voor jong en oud.Druk op de afbeelding om bij de pdf of downloadpagina te komen. Vanaf daar kun je de gratis kleurplaten direct printen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Happy Easter, kleurboek voor volwassenen

Wil je echt eens iets bijzonders? Kijk dan eens naar de kleurboeken voor volwassenen. Ik heb er slechts een kunnen vinden met pasen als onderwerp. Dit prachtige kleurboek met glas in lood effect, als je de kleurplaat voor een lichtbron plaatst, is echt een aanrader. Een kleurboek is tevens een geweldig cadeau idee.

Voor 7,99 euro heb je 32 prachtige kleurplaten, goed voor urenlang kleurplezier.

Happy Easter
van Eileen Rudisill
32 pagina’s 
7,99 euro 

Geplaatst in Kleurboeken

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol