Paardenkleurplaten

Veel mensen, vooral vrouwen en jongen meiden, hebben een speciale band met paarden. Paarden kleurplaten zijn dan ook altijd welkom bij de echte paardenliefhebber. Ze zijn er in alle soorten en maten en in elke moeilijkheidsgraad. Een paard natuurgetrouw inkleuren is een van de lastigste kleuruitdagingen mogelijk. Hieronder vind je gratis kleurplaten en kleurboeken met afbeeldingen van paarden en paardengerelateerde zaken.

Paarden kleurboeken voor volwassenen zijn alleen maar in Amerika en Engeland uitgegeven. De Nederlandse uitgevers laten het nog liggen. Gelukkig kunnen zijn deze boeken wel te krijgen.

Ponies of the World
Tweeënveertig mooie, kant en klare tekeningen op kwaliteits papier van ’s werelds kleinste paardenrassen, waaronder de Amerikaanse Shetland, Welsh Mountain pony, een Sable Island merrie met haar veulen, evenals een Chincoteague, Camargue, Fjord, Hoogland, Palomino, en andere pony’s.

Auteur: John Green
48 pagina’s
Koop het boek bij Bol voor 6,49 euro

Paarden mandala kleurplaten

Op de site van Kindertijd.be heb ik een paar prachtige gratis paarden mandala’s gevonden. Klik op de afbeelding om ze te printen. Hou er rekening mee dat zelfgeprinte afbeeldingen niet tegen natte kleurmiddelen kunnen. Wil je toch deze prenten met waterverf inkleuren, kopieer ze dan op een kopieerapparaat. De toners die daar inzitten hebben vaak inkt die daar wel tegenkan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Favorite Horses Coloring Book

Liefhebbers van inkleuren met een voorliefde voor deze edele dieren zullen blij zijn met John Green’s accurate tekeningen van 30 verschillende paarden rassen, waaronder de Andalusische en Missouri draver,  volbloeden, pintos, Arabische, en stoere werkpaarden.

Auteur: John Green
32 pagina’s
Koop het boek bij Bol voor 6.49 euro

.

 

WonderfulWorld Of Horses Coloring Book

De illustrator heeft de de legendarische gratie en schoonheid van het paard op een prachtige manier vastgelegsd. In dit kleurboek vind je voorstellingen van  ruiters; paarden die over de velden racen; merries met hun veulens, paarden die rustig lopen, galopperen of draven. Een fokhengst op zijn achterpoten, en veel meer.
Koop het boek bij Bol voor 6.49 euro

 

 

————

Geplaatst in Dieren

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol voor 16,99