Momenten In De Geschiedenis Kleurplaten Voor Volwassenen


Er zijn kleurplaten die er om vragen naar waarheid ingekleurd te worden. Deze kleurboeken voor volwassenen met afbeeldingen van momenten van weleer zijn voor de echte kleurder leuk om tot leven te wekken. De uitdaging om het straatbeeld van het oude Manhatten of het drukke gekrioel van een middeleeuws kasteel levensecht te krijgen is niet gering.

Alle teksten in deze kleurboeken zijn in het Engels, jammer genoeg laten de Nederlandstalige kleurboeken voor volwassenen op zich wachten.

 

Het ‘Scenes Of Old New York’ Kleurboek:

Manhattan

Dit kleurboek voor volwassenen staat vol kleurplaten van Manhattan uit de periode van 1642 tot 1895 en geeft een duidelijk beeld van het veranderende gezicht van de stad. In plaats van prominente personen of belangrijke gebeurtenissen tonen deze kleurplaten de typische dagelijkse activiteiten van de stedelingen.

Scenes Of Olde New York kleurboek bij Bol.com
Peter F. Copeland
Engels – paperback
32 pagina’s
6,99 Euro

Het ‘Old-Fashioned Farm Life’ Kleurboek:

Boeren leven

De drieënveertig nauwkeurig weergegeven kleurplaten in dit kleurboek tonen gedetailleerde scènes van de keuken klusjes (boter karnen, het bereiden van voedsel), seizoensgebonden beroepen (scheren van schapen, hooi maaien en oogsten), ploegen, planten en andere activiteiten.

Old-Fashioned Farm Life kleurboek bij Bol.com
A. G. Smith
Engels – paperback
48 pagina’s
5,99 Euro

Het ‘Life In Colonial America’ Kleurboek:

Koloniaal Amerika

Vierenveertig gedetailleerde kleurplaten in dit kleurboek voor volwassenen geven het drama van het Amerikaanse leven weer van voor de revolutie. Te zien zijn onder andere aankomst uit Europa, ontmoetingen met indianen, de Nederlandse kolonie Nieuw Amsterdam, het dek van een slavenschip, een grens fort, een koloniale keuken, en nog veel meer.

Life In Colonial America kleurboek bij Bol.com
Peter F. Copeland
Engels
48 pagina’s
5,99 Euro

————

Geplaatst in Kleurboeken

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol