Moderne Kunst Kleurplaten Voor Volwassenen


Voor mensen die meer van moderne kunst houden is er een reeks kleurboeken vol met kleurplaten van moderne kunst.

In moderne kunst is alles toegestaan. Deze kleurboeken vormen dan ook de ultieme uitdaging om tot nieuwe ideeën te komen en het kleuren een eigen invulling te geven. Wie wil er niet eens de meest bizarre of in de ogen van de massa vreemde combinaties uitproberen. Het moment om met verschillende materialen te stoeien zoals potlood en vetkrijt of pastel en inkt.
Alle teksten in deze kleurboeken zijn in het Engels, jammer genoeg laten de Nederlandstalige kleurboeken voor volwassenen op zich wachten.

Het ‘Modern Art Masterpieces’ Kleurboek:

Moderne Kunst

Liefhebbers van kleuren zullen zeker deze 30 met zorg gemaakte kleurplaten van een aantal van de grootste moderne  kunst meesters kunnen waarderen. Hoogtepunten uit dit kleurboek zijn Picasso’s drie muzikanten, het lijden van de koning van Matisse, Piet Mondriaans Broadway Boogie-Woogie, en andere prachtige werken.

Het Modern Art Masterpieces kleurboek bij Bol.com
Muncie Hendler
Engels – paperback
32 pagina’s
6,99 Euro

Het ‘Still Life Paintings’ Kleurboek: 

Slil levens

Dertig composities, vakkundig weergegeven in zwart-wit kleurplaten, geeft liefhebbers van kleuren van alle leeftijden de kans om weelderig fruit composities en prachtige bloemstukken  te maken Dit kleurboek bevat werken van de grote kunstenaars van de afgelopen vijf eeuwen. Inclusief afbeeldingen van Pissarro, Renoir, van Gogh, Gauguin, Cezanne, Rousseau, Matisse en andere meesters.

Het ‘Still Life Paintings’ kleurboek bij Bol.com
Marty Noble
Engels – paperback
32 pagina’s
6,99 Euro

Het ‘Abstract Art’ Kleurboek:

abstract

Abstracte kunst

Deze boeiende reproducties van 29 grote abstracte kunst meesterwerken uit de 20e eeuw zijn onweerstaanbaar leuk voor liefhebbers van kleuren. Tussen deze zorgvuldig gereconstrueerde zwart-wit kleurplaten voor volwassenen zijn onder andere:Frank Stella’s Lac Laronge III, Ad Reinhardt’s Number 30 en Indian Summer Helen Frankenthaler te vinden.

Het ‘Abstract Art’ kleurboek bij Bol.com
Hendler
Engels – paperback
32 pagina’s
5,99 Euro

———–

Geplaatst in Cultuur, Kleurboeken

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol