Mandala kleurboeken voor op reis

Nu kleuren voor volwassenen een ware rage aan het worden is mag een kleurboek voor op reis niet ontbreken. Mensen die graag een uurtje ontspannen met een mooie tekening, willen niet zo’n groot formaat meesleuren. Een klein kleurboek om in de caravan of tent van te genieten is dan ook super handig.

mandalaklHet klein Mandala kleurboek

Dit in pocket formaat uitgevoerde kleurboek geeft je altijd en overal de kans je even terug te trekken. Of je nu bij de dokter een uur moet wachten of op de camping in zuid Frankrijk staat. Het wordt jouw eigen mandala-neem-me-overal-mee-kleurboekje. Leuk om te hebben, maar ook leuk om cadeau te geven. Het kleine formaat maakt het inkleuren een nieuwe uitdaging.

Klein mandala kleurboek voor volwassen – H Koop
176 pagina’s
17 cm x 17 cm
Koop het boek bij Bol voor 18.90

klein1Het enige echte kleurboek voor volwassenen op reis

Na het denderende succes van “Het enige echte kleurboek voor volwassenen” en “Het tweede enige echte kleurboek voor volwassenen” kon een kleurboek voor volwassenen op reis niet langer uitblijven.

Jammer genoeg hebben ze het formaat er niet bij gezet. Je mag er vanuit gaan dat het handzaam is maar zeker weten doe je dat dus niet. Gelukkig is dit kleurboek voor volwassenen op reis niet duur en is het daardoor de gok waard.

Het enige echte kleurboek voor volwassenen op reis

48 pagina’s
Koop het boek bij bol voor 9,95

Geplaatst in Mandala's

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol