Kleurplaten Van Klassieke En Beroemde Gebouwen Voor Volwassenen


Voor mensen die mooie bouwwerken op hun waarde kunnen schatten zijn deze kleurboeken een ware uitdaging.

Kleurplaten van hoge kwaliteit zijn voor elke liefhebber van kleuren een genoegen om mee te werken. Op deze pagina staan de kleurboeken van de gebouwen zelf, maar ook kleurboeken met patronen uit oude gebouwen, zoals het Alhambra kleurboek.

Alle teksten in deze kleurboeken zijn in het Engels, jammer genoeg laten de Nederlandstalige kleurboeken voor volwassenen op zich wachten.

 

Het ‘The Victorian House’ Kleurboek:

Victoriaanse huizen

Een kleurboek voor volwassenen vol met charmante originele kleurplaten van typische Victoriaanse architectuur en interieur design. Exterieur, veranda, salon, keuken, bibliotheek, eetkamer, slaapkamer, badkamer, en nog veel meer.  De informatieve goed onderbouwde tekst heeft betrekking op meubels architectonische details, historische achtergrond, enz.

The Victorian House kleurboek bij Bol.com
Daniel Lewis
Engels – paperback
48 pagina’s
5,99 euro

Het ‘Sistine Chapel’ Kleurboek:

Sixtijnse Kapel

Het kleurboek voor volwassenen over de Sixtijnse kapel  bevat 30 bewerkingen van mooie ontwerpen van Michelangelo voor de beroemde fresco’s van de Sixtijnse Kapel. Deze kant-en-klaar afbeeldingen tonen details van The Flood, Het laatste oordeel, de schepping van Eva, en andere prachtige werken.

Sistine Chapel kleurboek bij Bol.com
Michelangelo
Engels – paperback
32 pagina’s
5,99 Euro

Het ‘Historic Southern Lighthouses’ kleurboek:

Vuurtorens

Dit zonder twijfel geweldige kleurboek voor volwassenen heeft geen omschrijving en vertelt niet uit hoeveel pagina’s het bestaat. Nu zou ik gezien de andere kleurboeken voor volwassenen geen aarzeling hebben om dit boek te kopen, maar toch is het vreemd. Er is geen enkele informatie over dit boek te vinden. Aangezien er vast mensen zijn  die vuurtorens het einde vinden om in te kleurenstaat dit boek hierbij.

Historic Southern Lighthouses kleurboek bij Bol.com
Joseph A. Arrigo
Engels – paperback
5,99 Euro

Het ‘Alhambra’ Kleurboek:

Alhambra

Het oude Alhambra in het zuiden van Spanje’s met haar ingewikkelde geometrische ontwerpen vormde de basis voor dit kleurboek voor volwassenen. Op basis van de traditionele versieringen op de muren, plafonds, ramen en deuren van dit beroemde Europese kasteelcomplex ontstond deze verzameling van 30 schitterende illustraties.  In elkaar grijpende veelhoeken, rechthoeken, sterren, zeshoeken en andere vormen, bieden een spannende uitdaging voor liefhebbers van kleurplaten.

Alhambra kleurboek bij Bol.com
Nick Crossling
Engels – hardcover
32 pagina’s
5,99 Euro

Het ‘Alhambra Stained Glass’ Kleurboek:

Alhambra glas in lood

In dit boek vind je ’s werelds meest prachtige geometrische ontwerpen met kleurplaten gebaseerd op decoratieve versieringen uit het oude paleis Alhambra in Spanje. Zestien illustraties zijn voorzien van gedurfde en fantasierijke elkaar grijpende vormen: zeshoeken, sterren, driehoeken, vierkanten, rechthoeken, en nog veel meer. Geef kleur aan elke afbeelding en elke plaats in de buurt fel licht voor een fantastisch glas in lood gloed.

Alhambra Stained Glass kleurboek bij Bol.com
Nick Crossling
Engels – hardcover
16 pagina’s
8,99 Euro
—————

 

Getagd met , , , , , ,
Geplaatst in Cultuur, Kleurboeken

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol voor 16,99