Abstracte kleurplaten en kleurboeken

doodle2Bijna iedereen voelt zich tegenwoordig schuldig als ze een moment niets doen. Niemand neemt de tijd om tot rust te komen, het lijkt wel of we niet meer weten hoe dit moet. Kleurboeken voor volwassenen zijn een goede hulp om je innerlijke rust terug te vinden. Het beste is het om een ontwerp te zoeken waarbij je niet hoeft na te denken over kleurgebruik of andere technische zaken om je afbeelding levensecht te krijgen.

Het meest bekende zijn de mandala kleurplaten en kleurboeken. Daar zijn er dan ook tientallen van te vinden op deze site. Toch wil ik de aandacht eens vestigen op enkele prachtige andersoortige kleurboeken voor volwassenen.

geogemsHet edelstenen kleurboek voor volwassenen van Kaiser Craft

Het kleurboek `Geo Gems´ van Kaiser Craft heeft gedetailleerde ontwerpen gebaseerd op edelstenen, diamanten en geometrische vormen. Ieder ontwerp heeft een unieke, duidelijke tekening met veel lijnen en hoeken, wat het makkelijk maakt om in te kleuren.
Het boek heeft 40 geometrische ontwerpen waaronder dieren en mandalas. Dit boek is een ware uitdaging voor je kunnen.

Koop het boek bij Bol

 

Onderstaande kleurplaat is gratis. Klik op de afbeelding om op de download pagina te komen

doodle-1

kleurboeken-voor-volwassene

Paisley Designs Coloring Book

Weelderige motieven geïnspireerd door de elementen van de natuur, paisley patronen komen voort uit een eeuwenoude kunsttraditie. elke liefhebber van kleurplaten zal genieten van uren creatief plezier van deze wervelende organische thema’s
Marty Noble
32 pagina’s
7,99 bij Bol

Pinwheel Designs

 Het is niet simpel om briljante kaleidoscopes van kleur te maken! Deze ontwerpen ontwerpen bieden een explosie van opvallende vormen die letterlijk van de pagina afspringen. Elke unieke illustratie biedt eindeloze mogelijkheden voor  kleuren met kleurpotloden, stiften, inkt, en andere media.
30 pagina’s
6,49 bij bol

kleurboeken-voor-volwassene

kleurplaten-voor-volwasseneMagnificent Mosaics

Exploderende geometrische vormen. Verbazingwekkende abstracten. Intrigerende motieven. Welkom in de wereld van mozaïek ontwerp! Dit kleurboek met 30 Mozaïeken  zal voor creatieve kleurgekken een bron van inspiratie zijn.
Jessica Mazurkiewicz
32 pagina’s
7,99 bij bol

Gratis doodle kleurplaten

doodle-5doodle-6

doodle7

 

 

 

 

 

 

Geplaatst in Abstract, Kleurboeken

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol voor 16,99