Auto’s Treinen En Vliegtuigen Kleurboeken Voor Volwassenen


Auto’s, treinen, schepen en vliegtuigen brengen al vele jaren menig jongenshart op hol. In de onderstaande kleurboeken is genoeg te vinden om ook het volwassen mannenhart te doen versnellen.

Wie kent het verhaal van de avonturen van de gebroeders Wight niet of de modellen van vliegtuigen uit de tweede wereldoorlog? Na het kleuren van deze hoogstaande kleurplaten van vliegtuigen is het geheugen weer geheel opgefrist.

Voor al die liefhebbers van vervoersmiddelen zijn hier de kleurboeken voor volwassen mannen te vinden vol met spannende kleurplaten voor uren lang kleur plezier.

Alle teksten in deze kleurboeken zijn in het Engels, jammer genoeg laten de Nederlandstalige kleurboeken voor volwassenen op zich wachten.

Het ‘Historic Sailing Ships’ Kleurboek:

Historic Sailing Ships

In dit kleurboek voor volwassenen heeft de ontwerper 34 historische zeilschepen bewerkt die 3.000 jaar zee-avontuur laten zien. Deze kleurplaten lopen uiteen van  de Fenicische oorlog tot aan de kombuis van de klipper Cutty Sark.

Historic Sailing Ships kleurboek bij Bol.com
Tre Tryckare
Engels – paperback
48 pagina’s
4,99 Euro

Het ‘Trains Stained Glass’ Kleurboek:

Zowel jongeren als volwassenen zullen genieten van deze mooie glas in lood collectie van locomotief ontwerpen. De vrijmoedig geschetste

Locomotief ontwerpen

afbeeldingen tonen 8 verschillende locomotieven uit het verleden, waaronder de Lehigh Valley Railroad stoomlocomotief, nr. 2102, 1940; Noordoost-spoorweg van Londen Mallard, 1938; de Burlington Northern Railroad Zephyr diesel locomotief, 1934; de New York Central’s Mercury stoomlocomotief, 1936; de Milwaukee Road Hiawatha, stoomlocomotief, 1937, en drie anderen.

Trains Stained Glass kleurboek bij Bol.com
Bruce Lafontaine
Engels – paperback
8 pagina’s
2,99 Euro

Het ‘The Story Of The Wright Brothers’ Kleurboek:

Gebroeders Wright

Aan dit kleurboek voor volwassenen is gedegen onderzoek vooraf gegaan. De kleurplaten laten afbeeldingen zien van de experimenten en activiteiten van de gebroeders Wilbur en Orville Wright.

The Story Of The Wright Brothers kleurboek bij Bol.com
Bruce Lafontaine
Engels – paperback
32 pagina’s
4,99 Euro

Het ‘Aeroplanes Of World War II’ Kleurboek:

Vliegtuigen uit WO II

Al deze kleurplaten voor volwassenen zijn accurate, authentieke vertolkingen van gevechtsvliegtuigen, bommenwerpers, enz., met inbegrip  van de “Enola Gay”, Japanse Zero, de Britse Spitfire, de Duitse Komet straaljager, vele anderen.
Een waar genoegen voor voor de ware liefhebber van kleurboeken voor volwassenen.

Aeroplanes Of World War II kleurboek bij Bol.com
Carlo Demand
Engels – paperback
48 pagina’s
5,99 Euro

————–

Getagd met , , , , , , ,
Geplaatst in Kleurboeken

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol