Allerlei kleurboeken door elkaar


Hier vind je alle kleurboeken waar er niet voldoende van per onderwerp zijn om een eigen pagina te krijgen. Deze kleurboeken voor volwassenen staan op willekeurige volgorde.

Kijk rustig rond want er zitten echte parels bij. Vergeet niet te kijken naar de pagina met de bijzondere kleurtechnieken, ik heb de leukste technieken die ik kon vinden bij elkaar gezet.

 

 

 

Het Rain Forest Wildlife Stained Glass kleurboek

Rain Forest

Dit onderhoudende kleurboek voor volwassenen bevat 16 typische bewoners uit het regenwoud – een aantal van hen staan op de lijst van bedreigde diersoorten. Deskundig aangepaste tekeningen van onder andere een kolibrie, toekan, zwarte panter, orang-oetan, scarabee, slingeraap, muntjak en een scharlaken ara en anderen.

Het  “Rain Forest Wildlife Stained Glass”  kleurboek bij Bol.com
Dot Barlowe
Engels – paperback
30 pagina’s
4,99 Euro

Rocky Mountains Plants & Animals:

Rocky Mountains

Natuurliefhebbers, milieudeskundigen, en kleurboek fans zullen genieten van deze levensechte afbeeldingen van planten en dieren die in de Rocky Mountain regio van Noord-Amerika wonen. Zevenentwintig exacte weergaven van gedetailleerde beelden van een hoog cirkelende havik, een poema met jongen en andere scènes.

Het  “Rocky Mountains Plants & Animals”  kleurboek bij Bol.com
Dot Barlowe
Engels – paperback
30 pagina’s
4,99 Euro

Geometrical Design:

Geometrie

Een kleurboek vol met abstracte tekeningen voor urenlang kleurgenot. Een collectie van 46 tekeningen voor absolute vrijheid in kleuren. Deze kleurplaten zijn een streling voor het oog.

Het ‘Geometrical Design‘ kleurboek bij Bol.com
Syros Horemis
48 pagina’s
€ 6,99

Prismatic Design

Prisma

Geometrische kleurplaten lijken wel te bewegen nadat ze zijn ingekleurd.
De ontwerpen in dit kleurboek voor volwassenen zijn opgebouwd  uit prisma’s, bochten, lijnen en hoeken, gebogen rechthoeken, in een oneindig  evenwicht. Schatkamer van inspiratie voor kunstenaars en ambachtslieden.

Het ‘Prismatic Design‘ kleurboek bij Bol.com
Peter von Thenen
Engels paperback
48 pagina’s
€ 5,99

Antique Dolls

Antieke poppen

Dertig illustraties in kleur van 19e-eeuwse poppen in authentieke kostuums uit die tijd, met inbegrip van boeiende Jumeau poppen met lange, krullende lokken, een Bru dame pop met een modieuze hoed, c. 1870, een Franse mode-bruid van de jaren 1870, een Franse pop, c. 1880, een grote ogen bisque googlie, en nog veel meer.

Het ‘Antique Dolls‘ kleurboek bij Bol.com
B Mattox
Engels paperback
30 pagina’s
€ 6,99

Shells of the World

Schelpen

Vijfenveertig kleurplaten voor volwassenen van 100 schelpen. Je vindt schelpen van over heel de wereld in al hun pracht. De bijschriften bevatten gemeenschappelijke en wetenschappelijke namen.

Het ‘Shells of the World‘ kleurboek bij Bol.com
Lucia Deliris
Engels paperback
48 pagina’s
€ 4,99

Wonders Of The World

De wereldwonderen

Dit kleurboek voor volwassenen staat vol  afbeeldingen van onder andere de Taj Mahal in India, de opknoping tuinen van het oude Babylon, de Maya-tempels van Tikal in Guatemala, het prachtige heiligdom van Abu Simbel in Egypte, het geweldig Stonehenge in Engeland, en 22 andere verbazingwekkende structuren.

Het ‘Wonders Of The World ‘ kleurboek bij Bol.com
AG smith
Engels paperback
30 pagina’s
€ 5,99


Science Fiction

Science fiction

Dit kleurboek vol kleurplaten voor volwassenen heeft betrekking op intergalactische robots, ruimteschepen, vreemde bewoners, buitenaardse architectuur en wapens.

Het ‘Science Fiction ‘ kleurboek bij Bol.com
AG smith
Engels paperback
30 pagina’s
€ 5,99

 Het “Backyard Nature” kleurboek:

Backyard

De wilde dieren uit ons midden komen tot leven in deze unieke, zorgvuldig gemaakte kleurplaten. Tweeënveertig gedetailleerde zwart-wit tekeningen tonen een kousenbandslang, Virginia herten, kruisspin, Japanse kevers, wasberen, honingbijen, kardinalen, eekhoorns en nog veel meer.

Het ‘Backyard Nature ‘ kleurboek bij Bol.com
D. Barlowe
Engels paperback
48 pagina’s

€ 6,99

Geplaatst in Kleurboeken

Bruynzeel Super Sixties Kever Blik - 60 kleurpotloden

Box met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

potloden
  • Met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout.
  • De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten, de kleuren zijn onderling goed mengbaar.
  • Door dubbele verlijming probleemloos slijpen.
Koop deze doos bij Bol